Öneri Vw Amarok Mu Toyota Hilux Mu?

Çok anlamıyorum o konuları ama yine az bişi şeyler eklerim.
Bir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftan

Bütçe konusunda sıkıntım yok demiştin bütçe Max kaç olur?

Bir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftan

Hocam modifiyeyi kendim yapacağım çünkü bir çok kişi ''Asfaltta kullanacaksan hazır modifiyeli alma çoğu M/T lastik oluyor'' dedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.000.000₺ işte.

Hocam modifiyeyi kendim yapacağım çünkü bir çok kişi ''Asfaltta kullanacaksan hazır modifiyeli alma çoğu M/T lastik oluyor'' dedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.000.000₺ işte.
1000019557.webp

Sanırım sizin için en mantıklısı bu

Hocam japonun dayanıklılığı bi başkadır arazi için daha elverişli olur tabi ama attığın ilanlara göre amarok güç anlamında fark yaratıyor yani tamda başa baş bi eleme değil.
Bundan sonrasını kendi ihtiyacına göre sen yorumlayacaksın 2 aracıda bayide bi görüp bi en kötü içine binip bi yoklarsan gene az buçıukk kararında sana yardımcı olur.
Ama güç olarak eşit şartlarda olsaydı sağlamlıkdan dolayı corolla seçerdim.
Sıfır araç konusunda vag grubu bi araç sürekli bakımlarını servise yaptırman gerekebilir yada ufak bi elektronik hatada çözüm için servis yolunu tutturabilir binek araçlarda genelde böyle olıuyor ama pickup larda böyle olurmu bilemem alırken de buna göre al bide mesela

Hocam japonun dayanıklılığı bi başkadır arazi için daha elverişli olur tabi ama attığın ilanlara göre amarok güç anlamında fark yaratıyor yani tamda başa baş bi eleme değil.
Bundan sonrasını kendi ihtiyacına göre sen yorumlayacaksın 2 aracıda bayide bi görüp bi en kötü içine binip bi yoklarsan gene az buçıukk kararında sana yardımcı olur.
Ama güç olarak eşit şartlarda olsaydı sağlamlıkdan dolayı corolla seçerdim.
Sıfır araç konusunda vag grubu bi araç sürekli bakımlarını servise yaptırman gerekebilir yada ufak bi elektronik hatada çözüm için servis yolunu tutturabilir binek araçlarda genelde böyle olıuyor ama pickup larda böyle olurmu bilemem alırken de buna göre al bide mesela
Corolla ne alaka hocam :D

Hocam dediğim gibi sadece link verdiğim araçlar ile ilgileniyorum. Kaç kere diyeceğim? Bütçeye modifiye dahil değil.
Reisim bunu alırsan araca ekstra LED eklemek zorunda kalmayacaksın aracın kendi farı gayet yeterli olacaktır
Modifiye parçaları da bol
Belki aracın kendi jantları/lastikleri bile yeterli gelecektir (a/t lastikle gelmiyor olsa da)

Biraz maddi anlamda da düşünüyorum ve senin modifiye konusunda yorulmamanı istiyorum

Geri