❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Elinde illegal key olduğuna dair kanıt bulabilir misin? Hiç araştırdın mı bu nasıl mümkün diye?
Saglam lisans gibi sitelerin merkezi, kktc gibi tanınmayan bolgelerdedir.
Trendyol vs gibilerde gri sitelerdir.
Adı var adres fake vs.

nesi var anlamadım?
Mesela micropzort sana aynı anahtarı 9800 TL'ye satarkende şikayet ettin mi ohaa çüşşş bilgisayarın yanında alsak 500tl tutarken neden bize 6500-9800 arası paralara satılır diye?

Ben yıllardır alıyorum en son aldığım bilgisayara 2 yıl önce aldım sorunsuz kullnıoyurm 250 tl verdi sağlam yada hepsilinsans neyse
Benim 250tlye verdiğimi adamlar neden 10 tl vermesin?
Gidip krek falan mı kullansınlar?
dostum 1-2 tıkla reg kaydı ile aktif edilecek şeyi para ile sattıkları için.
10tlye satılmasına karşıyım çünkü çalıntı key satıyorlar. Faturasız key satıyorlar. 1-2 tıklama ile reg kaydı ile ömürlük kayıt varken bunu ücretli satmalarına ve yasa dışı bir şekilde satmalarına karşıyım.
kardeşim ortada illegal bir durum yok. niye şikayet ediyorsun? Var da biz bilmiyorsak bilgilendir lütfen. ne güzel millet yararlanıyor işte. Ne güzel halk yararlanıyor.
illegal durum yok mu? resmi satış fiyatı 9-10k bazında olan bir ürünü 10tlye nasıl satabiliyor? Ayrıca orijinal keyler satmıyorlar. Bu 10-100tlye aldığınız keylerin sahibi kurumsal büyük ölçekli firmalardır. Ve o firmalardan habersiz keyleri kullanıyorsunuz.
Microsoft'a 10k odedigin için pişman oldun ve kimsenin ucuza almayip senin gibi 10k odemesini istiyorsun sanirim.
reg kaydı ile kullanıyorum para koymadım.
Elinde illegal key olduğuna dair kanıt bulabilir misin? Hiç araştırdın mı bu nasıl mümkün diye?
araştırdım ve bu keyler, büyük ölçekli firmalara kendi bilgisayarlarını aktif etsin diye veriliyor ve key sahibi o firma oluyor. Biraz araştırın sonra gelin buraya :)

Saglam lisans gibi sitelerin merkezi, kktc gibi tanınmayan bolgelerdedir.
Trendyol vs gibilerde gri sitelerdir.
Adı var adres fake vs.
anlamaz ki hocam. Youtube a girse oem keyler nedir diye araştırsa zaten yasal olmadığını 1-2 videoda anlar...

Çalıntı satıyorlar diyip şikayet edip, reg kaydı ile kullanmama kızmayın. En azından cebimden para çıkmıyor ve aynı işlemi yapıyorum. Sizin para vermenize üzülüyorum. 2009 dan beri bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarın yanında orijinal bir şekilde gelmedikçe gidip lisans satın almamaya çalışıyorum. Aylık gelirim, 9-10klık lisansı karşılayacak kadar çok iyi durumda yine de çalıntı keyleri para ile almak yerine reg kaydı ile ücretsiz kullanılmasının taraftarıyım.

Key bu şekilde

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-13 160337.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-13 160337.webp
    7.5 KB · Hit: 125
10tlye satılmasına karşıyım çünkü çalıntı key satıyorlar. Faturasız key satıyorlar. 1-2 tıklama ile reg kaydı ile ömürlük kayıt varken bunu ücretli satmalarına ve yasa dışı bir şekilde satmalarına karşıyım.

illegal durum yok mu? resmi satış fiyatı 9-10k bazında olan bir ürünü 10tlye nasıl satabiliyor? Ayrıca orijinal keyler satmıyorlar. Bu 10-100tlye aldığınız keylerin sahibi kurumsal büyük ölçekli firmalardır. Ve o firmalardan habersiz keyleri kullanıyorsunuz.

araştırdım ve bu keyler, büyük ölçekli firmalara kendi bilgisayarlarını aktif etsin diye veriliyor ve key sahibi o firma oluyor. Biraz araştırın sonra gelin buraya :)

anlamaz ki hocam. Youtube a girse oem keyler nedir diye araştırsa zaten yasal olmadığını 1-2 videoda anlar...

Çalıntı satıyorlar diyip şikayet edip, reg kaydı ile kullanmama kızmayın. En azından cebimden para çıkmıyor ve aynı işlemi yapıyorum. Sizin para vermenize üzülüyorum. 2009 dan beri bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarın yanında orijinal bir şekilde gelmedikçe gidip lisans satın almamaya çalışıyorum. Aylık gelirim, 9-10klık lisansı karşılayacak kadar çok iyi durumda yine de çalıntı keyleri para ile almak yerine reg kaydı ile ücretsiz kullanılmasının taraftarıyım.
Resmi satış fiyatı 10 k da pc ile beraber satın alırken neden daha ucuz o zaman? o illegal fiyat mı oluyor?
Biz de biliyoruz şirket misali aynı key i birden çok kişi kullandığımızın.
İşleri güçleri yok firmalardan key mi çalacaklar :D
Max kendi firmalarına kullacakalr gibi windowstan satın alım yapıp satıyorlardır. O da satanlarla windows u bağlar.

Türk evladının ardına kaçan kaçmış, bir de firmaları düşünecek değiliz. Şurda 2 kuruş ödeyip keyfimize bakıcaz, senin gibilerin fesat davranışları yüzünden bir de buradan darbe yiyoruz.

Fatura kesmiyormuş, faturasız şekilde büyük pazaryerlerinde nasıl satış yapabiliyor peki?

Allah sana iş güç versin dostum, belli ki büyük boşluktasın.

Microsoft senin kadar kendini dusunmuyordur hocam.
Bireyselde:
Microsoft 10k ya satıyor,
Ardından korsanları, orjinal yapıyor.
Ucuz keyleri veya free keyleri kabul ediyor.
Hwid ve mas engellemiyor.
Adamlar kurumsalda yılda milyarlarca usd kazanıyor.
Bireyselde telemetry ve kullanıcı deneyimlerini satarak, magaza uygulamaları vs yine kazanc elde ediyor.
Boylece pazar hakimiyetini de pekiştiriyor,
Bireyselde kullanıcı, kurumsalda da kullanıcı oluyor.
Sonıçta yine karlı çıkıyor.
İstese bunu anında bitirir, ama uzun vadede adamlar daha fazla kazançlı çıkıyor.

Resmi satış fiyatı 10 k da pc ile beraber satın alırken neden daha ucuz o zaman? o illegal fiyat mı oluyor?
Biz de biliyoruz şirket misali aynı key i birden çok kişi kullandığımızın.
İşleri güçleri yok firmalardan key mi çalacaklar :D
Max kendi firmalarına kullacakalr gibi windowstan satın alım yapıp satıyorlardır. O da satanlarla windows u bağlar.

Türk evladının ardına kaçan kaçmış, bir de firmaları düşünecek değiliz. Şurda 2 kuruş ödeyip keyfimize bakıcaz, senin gibilerin fesat davranışları yüzünden bir de buradan darbe yiyoruz.

Fatura kesmiyormuş, faturasız şekilde büyük pazaryerlerinde nasıl satış yapabiliyor peki?

Allah sana iş güç versin dostum, belli ki büyük boşluktasın.
faturasız şekilde nasıl pazaryerinde satış yaptığını bana değil trendyola soracaksın.... 10-150tlye aldığın lisansın faturasını kesiyorsa faturasına bak :)
İşim gücüm var sağolasın sana da bol çalışmalar.

Sikayet amaci nedir tam olarak? 10 lira yani ekmek fiyatının yarisina 3. Sitelere bulasmadan o lanet windowsu etkinlestir yazisini kaldiriyorsun işte?
Hocam Trendyol gibi resmi sitede bu ürünün orijinalleri varken yasal olmayan lisansı nasıl satabiliyorlar bu ürünün dijital faturası nasıl çıkıyor denetlenmiyor mu anlamında demiş

alınacaksa e-pin siteleri daha mantıklı oluyor genellikle ve alırsanız puanı 9.7 den düşük satıcılardan almayın ve hepsinin yüzde 95 i ilk çalıştırmada çalışmıyor normal gibi bir şey oluyor bu windowslarda. yazınca ikinci çalışanı atıyorlar zaten.ve keyler şirketlerin vb topluca alıp kullanmadığı kıyıda köşede kalan keyler oluyor buyük ihtimalle ve normal şirketler kullanamıyor tekrardan mesela 1 şirket satın adlı başka 1 şirkete hediye edemiyor diye biliyorum kurumsal olduğu için ceza yiyorlar o yüzdende normal kullanıcıya satılıyor ucuzdan veya bedavadan dağıtılıyor ancak son kullanıcıya bir şey yapıldığını görmedim kaç milyon kişi kullanıyor sonuçta cezası olsa duyulurdu zaten microsoft windows istese zaten şimdiye kadar karşı çıkar silerdi bütün keyleri sistemlerinde kayıtlı isteseler kapatmaları tümünü 1 gün anca sürer belki sürmez.ama illegal mi değilmi legal mi orası size kalmış bir şey alıp almamakda kullanıcı sorumluluğunda ancak sorun çıkanı bu zamana kadar görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,895
Üyeler
203,612
Son üye
_06erkan06_
Geri