❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.

Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
Yurtdışı şirket kuruluyor. Ödemeler oraya alınıyor. Belli miktara göre veya o ülkede satış yapmadığın sürece vergi vs yok. TR ye çekmek isterse bazı ülkeler ile anlaşma var vergisini verip parayı Türkiye'ye sokuyorsun.

Yurtdışı şirket kuruluyor. Ödemeler oraya alınıyor. Belli miktara göre veya o ülkede satış yapmadığın sürece vergi vs yok. TR ye çekmek isterse bazı ülkeler ile anlaşma var vergisini verip parayı Türkiye'ye sokuyorsun.
alakası yok trendyoldaki adam uğraşmayıp yurtdışında şirketmi açacak veya e-pin sitesindeki adam ve illegal olarak geçmiyor galiba bizim sitelerde çünki steam hesapları vb epic games hesapları netflix vb hepsi satılıyor zaten koskoca şirketler bunu bilmiyormu e biliyor hangisiyle uğraşsın adamlar çokta takmıyorlar zaten kendilerini çokda kötü etkileyen bir durum değil açıkcası her türlü birileri zaten satın almış oluyor kendilerinden eksilen bir şey yok gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alakası yok trendyoldaki adam uğraşmayıp yurtdışında şirketmi açacak veya e-pin sitesindeki adam ve illegal olarak geçmiyor galiba bizim sitelerde çünki steam hesapları vb epic games hesapları netflix vb hepsi satılıyor zaten koskoca şirketler bunu bilmiyormu e biliyor hangisiyle uğraşsın adamlar çokta takmıyorlar zaten kendilerini çokda kötü etkileyen bir durum değil açıkcası her türlü birileri zaten satın almış oluyor kendilerinden eksilen bir şey yok gibi.
ve anlaşma yapmalarınada gerek yok zaten yabancı e-pin sitelerinde türk lirası karşılığı 15-20 kuruş vardır yoktur isteyen oradan alıp gelip burada satıyor.

Hwid ve Ohook yöntemleri etkinleştiriyom hem açık kaynak güvenli yöntemler hemde beleş

bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.

Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
sen yazınca gecen ay aldığıma baktım. fatuıra sisteme yüklenmemiş dedi. talep oluşturdum bakalım gelecek mi?

sen yazınca gecen ay aldığıma baktım. fatuıra sisteme yüklenmemiş dedi. talep oluşturdum bakalım gelecek mi?
gelmez hocam. Burada bedava bir şey üzerinden vergi vermeden kazanç sağlıyorlar. Hırsızlık yapıyorlar..

dostum 1-2 tıkla reg kaydı ile aktif edilecek şeyi para ile sattıkları için.
10tlye satılmasına karşıyım çünkü çalıntı key satıyorlar. Faturasız key satıyorlar. 1-2 tıklama ile reg kaydı ile ömürlük kayıt varken bunu ücretli satmalarına ve yasa dışı bir şekilde satmalarına karşıyım.

illegal durum yok mu? resmi satış fiyatı 9-10k bazında olan bir ürünü 10tlye nasıl satabiliyor? Ayrıca orijinal keyler satmıyorlar. Bu 10-100tlye aldığınız keylerin sahibi kurumsal büyük ölçekli firmalardır. Ve o firmalardan habersiz keyleri kullanıyorsunuz.

reg kaydı ile kullanıyorum para koymadım.

araştırdım ve bu keyler, büyük ölçekli firmalara kendi bilgisayarlarını aktif etsin diye veriliyor ve key sahibi o firma oluyor. Biraz araştırın sonra gelin buraya :)

anlamaz ki hocam. Youtube a girse oem keyler nedir diye araştırsa zaten yasal olmadığını 1-2 videoda anlar...

Çalıntı satıyorlar diyip şikayet edip, reg kaydı ile kullanmama kızmayın. En azından cebimden para çıkmıyor ve aynı işlemi yapıyorum. Sizin para vermenize üzülüyorum. 2009 dan beri bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarın yanında orijinal bir şekilde gelmedikçe gidip lisans satın almamaya çalışıyorum. Aylık gelirim, 9-10klık lisansı karşılayacak kadar çok iyi durumda yine de çalıntı keyleri para ile almak yerine reg kaydı ile ücretsiz kullanılmasının taraftarıyım.

çalıntı değil onalr bildiğim toplu dağıtım anahtarları
XP zamanındada vardı aynı anahtarlar binlerce bilgisyar kaydedilirdi
yani sorun yok faturalı aldım ben 250tlye fatura olması lazım hemfikirim
ama ucuz alınmasından yanayım XPde olsa gerekli kayıt reg kaydı bende de var ama Win8 ve sonrası kms sunucu gerektirdiğinden resmi lisans gerekiyor korsanda olsa aynı sistemi manipüle edeerek yapıyor

gerek yok var 50-100 lira ne olur

yeni aldığım laptopa kurdum haliyle güncelleme de yaptı windows 11 şuan etkinleştiremiyor :D

Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Hem ofis hem windows. Bir sıkıntı yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,452
Üyeler
203,454
Son üye
ardass.05
Geri