Suçluyu bulduk bakWindows otomatik yüklemişti
1080p ultra ayarlardaCS'yi hangi çözünürlükte ve hangi ayarlarda oynadığınızı merak ettim.
1080p ultra da normal fps almışsınız. Bu video ya istinaden söylüyorum. 01:45'ten itibaren 1080p Ultra ayarlarda oynuyor.1080p ultra ayarlarda
Sistemi dağıttım1080p ultra da normal fps almışsınız. Bu video ya istinaden söylüyorum.
Evet dediğiniz doğru ancak konu sahibinin tam bilgi vermemesini anlamış değilim Güncel hwinfo değerleri bile atsa en azından bilgimiz olur .4400 yazan mhz değil kullandığı bellek miktarı yani 4400 mb. yazıyor.
Bir de ultrada işlemcinin sağladığı fps azalır. Çözünürlük düştükçe o canavarımsı fpsleri görürsün1080p ultra ayarlarda
Hocam sistemi dağıttımEvet dediğiniz doğru ancak konu sahibinin tam bilgi vermemesini anlamış değilim Güncel hwinfo değerleri bile atsa en azından bilgimiz olur .
Tamamdır hocam h.olsun diyelim o zaman yoksa dediğim gibi donanımlarınız üst segment herşeyiHocam sistemi dağıttım
Sağolun hocam teşekkür ederim şu senaryoda ne tavsiye edersinizTamamdır hocam h.olsun diyelim o zaman yoksa dediğim gibi donanımlarınız üst segment herşeyi
Hocam her şey bütçe ile ilgili , Ultra işlemci ve anakart , ryzen dan daha ucuz olması bir avantajSağolun hocam teşekkür ederim şu senaryoda ne tavsiye edersiniz
www.itopya.com
Soğutucu da tavsiyeniz olurmu 360mmHocam her şey bütçe ile ilgili , Ultra işlemci ve anakart , ryzen dan daha ucuz olması bir avantaj
![]()
NZXT N9 Z890 8000MHz(OC) DDR5 Soket LGA 1851 M.2 WIFI7 HDMI RGB Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N9 Z890 8000MHz(OC) DDR5 Soket LGA 1851 M.2 WIFI7 HDMI RGB Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N9-Z89XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bide şuan ki 270k ultra
yorumları okumadım ama bazıalrı unutuyor sıvı sogutucunun altındaki plastik koruma şeyini çıkardınmı eger çıkarmadıysna sogutucu işlemciye temas etmiyor olabilir ona bir dikkat etMaalesef 9800x3d den hiçbir şekilde verim alamadım eski sattığım intel sistemim bile daha akıcıydı amd için sene sonuna kadar beklenirmi yoksa core ultra alıp geçilmelimi