NZXT Kraken Elite Alınır mı

Plus modeline para verilmez. Elite'i anlarım. Bağlantı kabloları ısı boruları içinden geçiyor; anakartta kalabalık yapmıyor falan. Ama Plus'ın bir espirisi yok. Ki bu plus 2024 serisi olan.
hocam o zaman ne alayim 15 bandina
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elite model icin 10 bin tl fark istiyorlar ahahahah

hocam o zaman ne alayim 15 bandina
Eğer ki bu 15 bin liralık bir bedelin karşılığıysa ve değişim kabul edilmişse; bunu iade olarak da alma hakkınız var. Ben yerinizde olsam 15 bini iade alırdım. Sinerji ocypus ve lian li ürünleri hariç piyasadan çok pahalı şu an ve tercih edilir bir durumda değil.

Bence bir arayın, iade isteyin.

tamamdır bir soeayim iade bedelini
üstteki arkadadin attigi asus beyaz nasıl hocam nzxt yerine tercih edilebilirmi
Eğer ki bu 15 bin liralık bir bedelin karşılığıysa ve değişim kabul edilmişse; bunu iade olarak da alma hakkınız var. Ben yerinizde olsam 15 bini iade alırdım. Sinerji ocypus ve lian li ürünleri hariç piyasadan çok pahalı şu an ve tercih edilir bir durumda değil.

Bence bir arayın, iade isteyin.

tamamdır bir soeayim iade bedelini
üstteki arkadadin attigi asus beyaz nasıl hocam nzxt yerine tercih edilebilirmi
Asus Rog'lar sadece marka ve görüntü. Çok fazla pompa sesi, ıslık sesi ve 2 sene dolmasına yakın pompa arızası yaşayan var. Önermem.

bu sıvı soğutma 7800x3d için alınırmi yoksa başka marka mi bakmaliyim hali hazirda bunun makyajsiz bir onceki nesilini kullaniyordum ve 1 senede arizalandigi için garantiden degisimini istedim bunu almayi dusunuyorum yine sizce Alınır mı?

bu sıvı soğutma 7800x3d için alınırmi yoksa başka marka mi bakmaliyim hali hazirda bunun makyajsiz bir onceki nesilini kullaniyordum ve 1 senede arizalandigi için garantiden degisimini istedim bunu almayi dusunuyorum yine sizce Alınır mı?
Hocam merhaba
Düşünürseniz ben de NZXT Kraken 360 RGB var. Bağlantıdan detaylarına bakabilirsiniz.

Bu arada işlemci: Ryzen7 7800x3D

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-13 at 23.01.20.webp
    WhatsApp Image 2026-09-13 at 23.01.20.webp
    219.5 KB · Hit: 2
  • WhatsApp Image 2026-09-13 at 23.02.12.webp
    WhatsApp Image 2026-09-13 at 23.02.12.webp
    137.4 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
Geri