Sametcan Türk
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sağolasın ssd yi aldım şimdi psu alacağım600Wlik kablo var c850de
Hocam sağolasın ssd yi aldım şimdi psu alacağım600Wlik kablo var c850de
Knk birde şöyle kaliteli yarı yolda bırakmayacak 5000tl bütçeye beyaz 360mm sıvı soğutma var mı600Wlik kablo var c850de
Radyatörü kalın ama kasaya sigiyorsa:Knk birde şöyle kaliteli yarı yolda bırakmayacak 5000tl bütçeye beyaz 360mm sıvı soğutma var mı
Müsaitsen seni yormayım ama işte aldığım psu uyacak. anakartımda atx boyutunda işte bu sıvı soğutmayı da göz önünde bulundurarak kasa da öner tüm sistemi toplayalım
Ona da bütçem en fazla 8 akvaryum tipinde olursa iyi olurMüsaitsen seni yormayım ama işte aldığım psu uyacak. anakartımda atx boyutunda işte bu sıvı soğutmayı da göz önünde bulundurarak kasa da öner tüm sistemi toplayalım![]()
Müsaitsen seni yormayım ama işte aldığım psu uyacak. anakartımda atx boyutunda işte bu sıvı soğutmayı da göz önünde bulundurarak kasa da öner tüm sistemi toplayalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ona da bütçem en fazla 8 akvaryum tipinde olursa iyi olur
Hocam bunu buldum nasıl sence
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ARGB yokHocam bu mini v2 Flow fanları rgb yok değil mi
Peki başka önerin var mı hocam bildiğin benim o attığım asus kasa kötü müdürARGB yok
Kötü değil ama daha mantıklı kasalar attimÇok hoşuma gitmişti de ekstra fana para veremem ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki başka önerin var mı hocam bildiğin benim o attığım asus kasa kötü müdür
Sağolasın hocam gece gece yordum seniKötü değil ama daha mantıklı kasalar attim
Bu mudur peki hocam ? Son noktayı koyuyor musun ? Ben de arıyorum da..Nv3 random kontrolcü dağıtılan bir SSD şansına iyiside gelebilir kotusude gelebilir ama o fiyatda su varken almazdım.
![]()
MLD M700 MLD22M700P18-1000 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MLD M700 MLD22M700P18-1000 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MLD M700 MLD22M700P18-1000 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.567,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bunu aldım ama daha sistemi toplayıp test etmedim o yüzden kesin bir şey diyememBu mudur peki hocam ? Son noktayı koyuyor musun ? Ben de arıyorum da..
Bütçedeki en iyi ssd bu. Fiyat olarak en yakın dengi kc3000 oda 11K.Bu mudur peki hocam ? Son noktayı koyuyor musun ? Ben de arıyorum da..