🔥İndirim Huaweı Watch Gt 7 Satışa Çıktı - 16999 TL

Hamdi90

80+
Reaksiyon skoru
152

Online mağazaya özel Freebuds SE 3 ve 22.5W Şarj cihazı hediyesi veriyor.

GT 6 ya göre pek fark göremedim geçmeye değmez gibi
210439.webp

Önceden ios için Apple watch alternatifiydi şimdi apple watch ile yarışmaya başladı

Online mağazaya özel Freebuds SE 3 ve 22.5W Şarj cihazı hediyesi veriyor.

GT 6 ya göre pek fark göremedim geçmeye değmez gibi Alıntıyı görüntüle
Bende gt5 41mm var. Bendeki saatten hiçbir farkı yok gibi :D

Önceden ios için Apple watch alternatifiydi şimdi apple watch ile yarışmaya başladı
Şunu söyliyim Apple için bence hala mantıklı değil. Ben daha önceden Apple Watch kullandım şu an GT5 Pro kullanıyorum. Çok fazla sorunla karşılaşıyorum. Örnek olarak çok basit ama eğer uygulamaya 3-4 gün girmezseniz hava durumu göstermiyor. Onun haricinde WP üzerinden görüşme yapıyorsunuz sürekli olarak bildirim yolluyor arama aktif diye. Telefon görüşmelerinde de yolluyordu ben telefon bildirimlerini kapattım ama WP bildirimlerini mecbur kapatamıyorum. Gibi gibi bir sürü sorunu var. Bu fiyatlara alınması da mantıklı değil bence.

teknoloji ve sunduklarına göre fiyatları çok baydı artık

sırf 41 mm boyutu kız saati şeklinde tasarladıkları için almıyorum.

Şunu söyliyim Apple için bence hala mantıklı değil. Ben daha önceden Apple Watch kullandım şu an GT5 Pro kullanıyorum. Çok fazla sorunla karşılaşıyorum. Örnek olarak çok basit ama eğer uygulamaya 3-4 gün girmezseniz hava durumu göstermiyor. Onun haricinde WP üzerinden görüşme yapıyorsunuz sürekli olarak bildirim yolluyor arama aktif diye. Telefon görüşmelerinde de yolluyordu ben telefon bildirimlerini kapattım ama WP bildirimlerini mecbur kapatamıyorum. Gibi gibi bir sürü sorunu var. Bu fiyatlara alınması da mantıklı değil bence.
Bende fit 4 modeli vardı spor için güzel ölçüm yapıyordu. Ama 3 günde 1 tellefona bağlıyordum. Bildirimlere telefondan bakıyordum. Sonra Apple Watch alınca Huawei tarafında ne oldu bilmiyorum.

Apple saatler Android ile uyumlu çalışsaydı Apple alırdım.. (Apple saatler Android ile uyumlu çalışmıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim, bilmiyorum)

Geri