Firefox Ahmet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 248
Geçen hafta beyaz argb olan indirimdeydi bu hafta siyah olan indirimde ihtiyacı olan alsın
Şuanlık bildiğim en düşük fiyat bu 1069tlBazı indirimlerde sanki 1000tkl altına düşüyordu
Bende siz gibi düşünüyorum da acaba segotep FZ6 Proya göre fark çok olur mu ki bunlar arasındaSivi sogutma kullanasim yok hava sogutma istiyorum ama cok da kaba olmasin istiyorum. Yani hem ayranım dökülmesin hem kötü olaylar yaşanmasın : ) Guzel gozuktu gozume aldim bakalim. Umarim idare eder.
Ben kullanıyorum gayet iyi soğutuyorSivi sogutma kullanasim yok hava sogutma istiyorum ama cok da kaba olmasin istiyorum. Yani hem ayranım dökülmesin hem kötü olaylar yaşanmasın : ) Guzel gozuktu gozume aldim bakalim. Umarim idare eder.
Güzel tercih bir şey diyememBen bunun yerine XPG Maestro Plus 42SA aldım
Ben de öyle yaptım da bu göstergesindeki şeyi ayarlayamıyoruz hızlı biçimde sıcaklık-cpu kullanımı ve ram kullanımı arasında gidip gidip geliyo göremiyosun bile sende de öyle mi?Ben bunun yerine XPG Maestro Plus 42SA aldım
Daha kuramadım ben gelmesini bekliyorum ama büyük ihtimalle dediğin gibidir bu fiyata gösterge olması bile çok iyiBen de öyle yaptım da bu göstergesindeki şeyi ayarlayamıyoruz hızlı biçimde sıcaklık-cpu kullanımı ve ram kullanımı arasında gidip gidip geliyo göremiyosun bile sende de öyle mi?
İyi de settings kısmı olmasına rağmen sadece şu gözüksün bu gözüksün ayarı koymamışlarDaha kuramadım ben gelmesini bekliyorum ama büyük ihtimalle dediğin gibidir bu fiyata gösterge olması bile çok iyi