Radeon RX 9070 XT 16 GB'ye 43.000 Verilir mi?

Maalesef alınır . 36ya gigabyte vardi kisa süre once ama yakin zamanda beklemiyorum

Paraf ile alınırsa 2000 TL de parafpuan var bu arada. İlk önce paraf uygulamasından aktif etmeniz gerekiyor kampanyayı.

piyasayı baktım ne olmuş öyle yav nitro+ olan 40 de en ucuz 57k oldu oha valla al gitsin her şey uçmaya başladı.

Maalesef alınır . 36ya gigabyte vardi kisa süre once ama yakin zamanda beklemiyorum
En kötü 9070xt hocam gigabyte, parayla rezil olmaya hiç gerek yok aşırı ısınıyor. İyi olmuş kaçırdığınız. Macunlarının ömrü 6 ay kartın

Yaklaşık 1 ay önce 8-10 bin TL daha ucuza bulunabiliyordu, piyasa çok garip yakın zamanda düşmeyecek gibi ama belli de olmuyor.

En kötü 9070xt hocam gigabyte, parayla rezil olmaya hiç gerek yok aşırı ısınıyor. İyi olmuş kaçırdığınız. Macunlarının ömrü 6 ay kartın
Hocam sonuçta aynı kart biraz daha sıcak olsun 7k ucuz olsun bence

Hocam sonuçta aynı kart biraz daha sıcak olsun 7k ucuz olsun bence
Hocam kim 6. 7. ayda kartının 108 derece hotspot görmesini ister ki? Para verilmez o karta. Gigashit deniyor, cidden 5-6 bin fazla verilip başka kart tercih edilir yoksa 6-7 ay sonunda kendi yapacağın bakımla garantiden çıkan ürünün zararı daha büyük sana.

Hatta bak, üstteki yorumu yazdıktan sonra 3 post kaydırdım sadece:

10 posttan 1 gigabyte ısı sorunu reddit'de.

Hocam yaklaşık 2-3 ay önce sapphire modelini 37 bin tl ye aldım sapphire hakkında soğutma sisteminin bilgisine sahip misiniz nasıl ?

Hocam yaklaşık 2-3 ay önce sapphire modelini 37 bin tl ye aldım sapphire hakkında soğutma sisteminin bilgisine sahip misiniz nasıl ?
Onlarda bir pumpout sorunu görmedim kronik halde. Ben 9070XT'leri genel olarak beğenmiyorum. 2 tane aynı kart, aynı oda ısısı ve aynı kasada 10 derece farklı sıcaklık verebiliyor. Böyle şans işlerini beğenmiyorum. Ama sapphire'lerde genel bir şikayet görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,895
Üyeler
203,612
Son üye
_06erkan06_
Geri