balabanköfte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 861
Geçen yaz 40bine 5080 alan arkadaşları düşünemiyorum60.000TL'ye Rtx 5080 alanlar kısık kısık gülüyor şu an.
Geçen yaz 40bine 5080 alan arkadaşları düşünemiyorum60.000TL'ye Rtx 5080 alanlar kısık kısık gülüyor şu an.
03/2026ne zaman alındı bu
2fa oynuyordum 5080 ile de. Yani 5070tiye geçince düşüklük görmedim belkı vardır.Performans düşüklüğü falan var mı
Resonantı oynayan herkes çok beğenmiş wolverine balonunun aksineZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN
![]()
Paraf ile Vatan'da 5000 TL’ye varan ParafPara
www.paraf.com.tr
![]()
Okul alışverişlerinize 3.000 TL ParafPara
www.paraf.com.tr
AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR
![]()
Steam'den CONTROL Resonant ön sipariş edin
Heyecan verici bu aksiyon macera rol yapma oyununda doğallığın ötesindeki yıkımın eşiğinde olan, çarpıtılmış Manhattan'ı keşfet. Gerçekliği altüst eden kozmik tehdide karşı kendi insanlığını korumak ve hayatta kalmamızı sağlamak için mücadele eden Dylan Faden'ın olağanüstü güçlerini serbest bırak.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
wolverin çok uzadı oyun olarak geliştimesi vs o yüzden kötü çıktı keşke pc yede getirselerdi gene millet korsan vs oyar yerdiResonantı oynayan herkes çok beğenmiş wolverine balonunun aksine
Fps düşüşü oluyor mu normal modele göre
Hayır herhangi bir düşüş söz konusu değil. Ben sessiz çalışması için fan eğrisinide yüksek derecelerde devreye girecek şekilde ayarladım gayet memnunum performansındanFps düşüşü oluyor mu normal modele göre
03/2026
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2fa oynuyordum 5080 ile de. Yani 5070tiye geçince düşüklük görmedim belkı vardır.
Nasil değil. Giris modeller +70 çalışıyor
biraz sogutma blogu ufak oluyor ama nvdia için çok önemli degil
şuanlık degil kış ayına giriyoruz soguk ayarda çok sorun olmaz yazın olur onuda şaun türkyie şartlarında çok alt fiyata 6 taksit ve paun kampanyası ile aldıgın için kendini amorti ediyor paraf sahipleri için üstüne 2100 tl oyun hediyeside var ürün kişiye 54.300 e geliyorNasil değil. Giris modeller +70 çalışıyor
Geçen yaz 40bine 5080 alan arkadaşları düşünemiyorum
Neden 5080 den gectin ben 80 almayi dusunuyorum41e aldım. Ssf olmasına rağmen ısınma yok
Ssf ye ön yargılıydım fiyatı böyle olujda almıştım. 5080den geçtim eksiklik hissetmedim
Alıntıyı görüntüle
wolverin çok uzadı oyun olarak geliştimesi vs o yüzden kötü çıktı keşke pc yede getirselerdi gene millet korsan vs oyar yerdi
ps4 oyunu yamalayıp ps5 e çıkarmışlar o derece vasat