maximum kartın varsa bu mantıklı (6 taksit + 500 puan)Oyun testlerinde aralarında sadece birkaç fps fark oluyor ondan dolayı emin olamadım
nakit alacaksan o mantıklı
maximum kartın varsa bu mantıklı (6 taksit + 500 puan)Oyun testlerinde aralarında sadece birkaç fps fark oluyor ondan dolayı emin olamadım
Sen o FPSlere takılma. 7600ün yandığı kendini yırttıgı yerde 9600x aynı fps'i 50-60 watta veriyor. 9000 serisinin olayı verimlilik.Oyun testlerinde aralarında sadece birkaç fps fark oluyor ondan dolayı emin olamadım
Sen o FPSlere takılma. 7600ün yandığı kendini yırttıgı yerde 9600x aynı fps'i 50-60 watta veriyor. 9000 serisinin olayı verimlilik.
Yaparsa Aydi yaparSatıcı Amazon'un kendisi, malumunuz Ağustos ayından beri fiyatlar çok ciddi şekilde arttığı için bu fiyattan ihtiyaç dahilinde alınabilir. Bir diğer artısı da Tray değil kutulu geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Şu anda box versiyonu Akakçe grafiğine göre son 1 yılın en düşük fiyatında. Konunun açılmasında katkıları olan @maliasik hocama teşekkürler.
Link: https://amzn.eu/d/0iR3ytme
Maksimum Kart ile alırsanız 500 puan veriyor ve işlemci neredeyse 6.000TL'ye denk geliyor. Satın almadan önce bankanıza ait kredi kartınızın E-Ticaret ve Amazon ile alakalı kampanyalarını kontrol edin daha da düşürebilirsiniz fiyatı.
ddr4 de 13400f 14400f ddr5 intelde 245k-245kfintelde mantıklı rakibi nedir bunun, oldum olası intelin masaüstünde verdiği performansı hiç bişey veremiyor malesef