🔥İndirim Ryzen 5 7600 Box İşlemci 6.600₺

Oyun testlerinde aralarında sadece birkaç fps fark oluyor ondan dolayı emin olamadım
Sen o FPSlere takılma. 7600ün yandığı kendini yırttıgı yerde 9600x aynı fps'i 50-60 watta veriyor. 9000 serisinin olayı verimlilik.

intelde mantıklı rakibi nedir bunun, oldum olası intelin masaüstünde verdiği performansı hiç bişey veremiyor malesef

Satıcı Amazon'un kendisi, malumunuz Ağustos ayından beri fiyatlar çok ciddi şekilde arttığı için bu fiyattan ihtiyaç dahilinde alınabilir. Bir diğer artısı da Tray değil kutulu geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Şu anda box versiyonu Akakçe grafiğine göre son 1 yılın en düşük fiyatında. Konunun açılmasında katkıları olan @maliasik hocama teşekkürler.
Link: https://amzn.eu/d/0iR3ytme

Maksimum Kart ile alırsanız 500 puan veriyor ve işlemci neredeyse 6.000TL'ye denk geliyor. Satın almadan önce bankanıza ait kredi kartınızın E-Ticaret ve Amazon ile alakalı kampanyalarını kontrol edin daha da düşürebilirsiniz fiyatı.
Yaparsa Aydi yapar

7800x3d almayı düşünüyordum. FPS oyunları için napsam bilemedim

Bendemi sıkıntı var alamıyorum stokta var diyor fakat seçtiğiniz ürün bu satıcı tarafından temin edilememektedir diyor

Geri