Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

Ama bende ödeme yapamıyorum nerden tutsan sıkıntı bunların hiç mi tester ekipleri yok hep sıkıntı hep sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o tarayıcı linkini atsana bize
Tarayıcı yönlendirme linki değil tarayıcı da play store açıyor :D aynı siz gibi sonra otomatik uygulamaya geçiyor

Ama bende ödeme yapamıyorum nerden tutsan sıkıntı bunların hiç mi tester ekipleri yok hep sıkıntı hep sıkıntı

Tarayıcı yönlendirme linki değil tarayıcı da play store açıyor :D aynı siz gibi sonra otomatik uygulamaya geçiyor
App store kalıyor öyle idk

- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Dün alayım diyordum unutmuşum hocam, hatırlattığın için sağol:peepokalp:

İstediğin zaman iptal edilir diyor etmezsen 399 tl çekecek 3 ay sonra

Ben ödeme sayfasında kalıyorum valla ödeme alınamadı diyor troy mastercard kredi kartı banka kartı hepsini denedim olmuyor... yemeksepetinden zaten sorunsuz bir uygulama beklemek hata
Denemede para çekmesin diye ilk günden iptal ettim abonelik hakkını da aldılar haberiniz olsun

- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bende olmadi link var mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,102
Üyeler
203,321
Son üye
quinn1212
Geri