Öneri Aoc 27" Q27g4zr Almayı Düşünüyorum Ne Diyorsunuz?

parlaklık düşük. 400 olanlar var. sizin için önemlimi tabi orasıda var.250nit parlaklık özelliği gündüz kötü oluyor. ve 10bit değil .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parlaklık düşük. 400 olanlar var. sizin için önemlimi tabi orasıda var.250nit parlaklık özelliği gündüz kötü oluyor. ve 10bit değil .
ips modeliymiş çok pardon.

Son düzenleme:
AOC 27" Q27G4ZR Galiba bunda karar kıldım almak için.

• SDR (Standart) Parlaklık: 250 nit
  • HDR Tepe (Peak) Parlaklık: 1000 nit (Küçük detaylarda, %3 APL ile)
  • HDR Genel/Tipik Parlaklık: 450 nit (%10 APL ile)
  • OLED ekranlarda her piksel kendi ışığını tamamen kapatabildiği için gerçek siyahlar elde edilir. Bu sayede 250 nit parlaklık bile, IPS ekranlardaki 350-400 nit parlaklıktan çok daha canlı ve net görünür.
    OLED teknolojisi için standartların üstünde bir performanstır.
    lütfen araştıralım bilgi verirken.

o monitörün aynısı bende vardı 8 ayda bozuldu, görüntü gelmiyor. istersen resminide atarım koltugun üstünde yatıyor.
hocam garantisi yok mu neden garantiye yollamadınız?

ve neden bozuldu?

hocam garantisi yok mu neden garantiye yollamadınız?

ve neden bozuldu?
bir iki hafta içinde vereceğim. oled monitör aldığım için çok üstüne düşmedim. bilgin olsun diye dedim durduk yere bozuldu yani.

bir iki hafta içinde vereceğim. oled monitör aldığım için çok üstüne düşmedim. bilgin olsun diye dedim durduk yere bozuldu yani.
Hocam belki de monitörlük değil de sizlik bir durumdur neden bu kadar monitörlük olduğuna inandınız onu merak ettim

Geri