🔥İndirim Ocypus Delta A62 Se 6 Bakır Borulu 2x Fanlı 1.399 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,983
Adamlar 1.399 TL'ye Thermalright Peerless Assasin veriyor bildiğin. Görünüşüde iyi bence.

Şöyle bir üründe bile farklı bir tasarım olması muazzam. Tasarım olarak çok başarılı bir marka gerçekten.

Adamlar 1.399 TL'ye Thermalright Peerless Assasin veriyor bildiğin. Görünüşüde iyi bence.

Şöyle bir üründe bile farklı bir tasarım olması muazzam. Tasarım olarak çok başarılı bir marka gerçekten.
@relonax Noldu?

Güzelmiş tasarımı

Lga 1718 de kullanılırmı uygunmudur ?

9800x3d ile kullanılır mı?

Hocam öyle bir yazmışsınız ki. AM5 sokete uygun çok mantıklı tabii ki.
İşlemciniz nedir?
Bİlerek öyle yazdım am5 değilde am4 var ikiside aynı ztn soket tipi r9 3900x var 3 bakır boru ile pcctde 95 görüo ama thrptling varmı diye bakmadım

9800x3d ile kullanılır mı?
1789405119079.webp

Kullanılır.

Kullanılır ama çok yüksek bir beklentin olmasın tam yükte 90da boşta 55-60 arasında tutar
Doğru düzgün beyaz kule tipi yok ki arkadaş ne alacağımı şaşırdım ya valla

Delta SE modelinin fanları dandik. Aynısının ocypus iota veya düz delta olanını alın. Kargo ücreti de çıkmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Delta SE modelinin fanları dandik. Aynısının ocypus iota veya düz delta olanını alın. Kargo ücreti de çıkmıyor.

Düz Delta A62 modeline baktığımda Thermalright Peerless Assasin ile sorunsuz şekilde denk performans veriyordu.

7800x3d için önerir misiniz

Geri