Ocypus Iota C70 Curve + Iota P1000 Wh 1000w 80+ Gold Atx 3.1 - 8.499tl

flyingatm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,448
SHARKOON PSU MODÜLER 1000W 80+GOLD REBEL P30 GOLD 1000 WHITE 135MM FAN almıştım 8 bin e amazondan o geldi bugün onu iade edip bunu mu alsam kasa yoktu kasa alacaktım kararsız kaldım yoksa sade kasa olanı alıp sharkoon ile devam mı etsem

Benimde bu sıralar ihtiyaçlarım arasında hep bir psu hemde bir kasa. Bu fırsatı değerlendirmelimiyim ? Fiyata oranla kalitesi üzer mi bilgisi tecrübesi olan biri bilgilendirebilir mi acaba? ( Ürünü sipariş verdim şimdi umarım pişman olmam. )

Son düzenleme:
Benimde bu sıralar ihtiyaçlarım arasında hep bir psu hemde bir kasa. Bu fırsatı değerlendirmelimiyim ? Fiyata oranla kalitesi üzer mi bilgisi tecrübesi olan biri bilgilendirebilir mi acaba? ( Ürünü sipariş verdim şimdi umarım pişman olmam. )
hocam elinize ulaşınca genel bir değerlendirme yaparsanız sevinirim bende kararsızım halen

hocam elinize ulaşınca genel bir değerlendirme yaparsanız sevinirim bende kararsızım halen
tabii ki hocam. Yani salı yada çarşamba gelir diye tahmin ediyorum. Fakat şuan baktım 11.5 k olmuş fiyatı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,282
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri