🔥İndirim Ocypus Sigma L36 Pro 360 Mm 3.5 İnç Ips Ekranlı Sıvı Soğutucu 5.508 TL!

N11'e gelir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta vade farksız 4 taksitle var.
bende p300c kasa, 9700x işlemci, rx6950xt var. şimdilik assassin burst kule soğutucu var. üstüne kasa matx ve içi sıcak o yüzden kule tipi almak istemiyorum ama bu da pahalı geldi. soğutma performansı iyi demişsiniz. ekransız rakibi var mı bunun

bu arada indirimsiz fiyatı n11de 5800müş :D
şunu amazona 5800e falan koysalar ne güzel olurdu. taksitli alırdım

ekran çok güzel ah birde fanlar rgb olaydı daha da güzel olurdu ama her türlü tercih edilir.

Kullandığım kasa Lian Li O11 Vision Compact üst tarafı cam olarak kullanıyorum sağ kısımda ve altta 6 adet 3-3 reverse fan kullanıyorum. Sağ kısımdaki fanların arka tarafına sıvı soğutma montaj edilebilir mi? Sıvı soğutma arkada kalacak şekilde? Ona göre geçiş yapcam sıvı soğutmaya üstteki camı sökmek istemiyorum.

Ekler

• IMG-20260914-WA0002.webp
    IMG-20260914-WA0002.webp
    280.2 KB · Hit: 54
Son düzenleme:
Marka büyük ihtimalle deepcool'un amerika pazarında tekrar satış yapılabilmesi için açtığı bir marka sudokoo gibi haberiniz olsun. Bende bunu alacaktım ama ekran linuxta çalışmıyor

Marka büyük ihtimalle deepcool'un amerika pazarında tekrar satış yapılabilmesi için açtığı bir marka sudokoo gibi haberiniz olsun. Bende bunu alacaktım ama ekran linuxta çalışmıyor
Bu l36'nın pro olmayanı daha iyi bu arada daha ucuz olmasına rağmen. Şu an trde yok ama belki ilerde getirirler

Avrupa'da da satış yapıyor adamlar ve öyle bir şey olsa bilgisi olur. Çok yeni bir marka olmalarına rağmen çok hızlı büyüdüler. Her modelinin birsürü incelemesi var.
Ocypus Türkiye CEO'suda DeepCool'dan Ocypus'a geçmiş. Adamla birebir konuştum, daha doğrusu o beni fark etti.

Bu l36'nın pro olmayanı daha iyi bu arada daha ucuz olmasına rağmen. Şu an trde yok ama belki ilerde getirirler
Testine baktım amiral gemisi bir model değil. Bir ara 4.099 TL'ye satılıyordu çok F/P bir modeldi.

Avrupa'da da satış yapıyor adamlar ve öyle bir şey olsa bilgisi olur. Çok yeni bir marka olmalarına rağmen çok hızlı büyüdüler. Her modelinin birsürü incelemesi var.
Ocypus Türkiye CEO'suda DeepCool'dan Ocypus'a geçmiş. Adamla birebir konuştum, daha doğrusu o beni fark etti.

Testine baktım amiral gemisi bir model değil. Bir ara 4.099 TL'ye satılıyordu çok F/P bir modeldi.
Deepcooldan bazı çalışanların ocypusta çalıştığını biliyorum piyasayada amerika yasağından sonra çıkmışlardı ama öyle birinin haberi yoksa durum böyle olmayabilir evet. Sudokoo'da avrupada satış yapıyor ama amacı amerika pazarındada satış yapabilmek bi yandan

HWbusters incelemesinde gayet iyi performans olarak trde daha önce satıldığını bilmiyodum 4000'e iyiymiş

Bu model alınır mı şu an, daha da düşer mi sizce?
Performansı iyi, ekran istiyorsan bu fiyata alınabilir. Fiyatı düşer mi düşmez mi bilmem tabii

Son düzenleme:
Buralar Ocypus konusu dolacak hazır olun.

Uzun zamanın ardından sonunda stokta. Amiral gemisi bir sıvı soğutucu, rakipleri 10 bin TL. 3.5 inç IPS ekran olması oldukça güzel ve istediğiniz GIF'i koyabiliyorsunuz. Arctic Liquid Freezer III Pro ile soğutma açısından kafa kafaya ama bu daha sessiz ve fan Arctic'te daha agresif çalışıyor. Ekrandan kaynaklı da çok daha mantıklı bu soğutucu. Sistem önerisi yaparken bu soğutucuyu kullanabilirsiniz.

Asıl güzel nimeti beyazıda aynı fiyat:

İncelemesi:

Yazılımı:

Alıntıyı görüntüle
Sistemde görünümü:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
fiyat zaten bu civardaydı fırsat değil zaten pahalı

Geri