Iphone İos 27 Güncelleme Sorunu

Wocix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
Arkadaşlar merhaba, iPhone'a 20:00 itibarıyla iOS 27 güncellemesi geldi. Hemen kontrol ettim ve 26.7 güncellemesini yaptı, telefonu vs. yeniden başlattı. Sonra tekrardan güncelleme kısmına girince iOS 27'ye yükselt seçeneği vardı ve ona tıklayıp güncelle dedim.

Görselde attığım gibi "5 saat kaldı" yazıyor; hatta bunu yazarken süre 6 saate yükseldii. İlk başta 1-2 saat ile başladı ve ilerlemede 15 dakika olacak aynı şekilde bekliyor. Bu durum normal mi, herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

Ekler

• sss.webp
    sss.webp
    37.7 KB · Hit: 85
Arkadaşlar merhaba, iPhone'a 20:00 itibarıyla iOS 27 güncellemesi geldi. Hemen kontrol ettim ve 26.7 güncellemesini yaptı, telefonu vs. yeniden başlattı. Sonra tekrardan güncelleme kısmına girince iOS 27'ye yükselt seçeneği vardı ve ona tıklayıp güncelle dedim.

Görselde attığım gibi "5 saat kaldı" yazıyor; hatta bunu yazarken süre 6 saate yükseldii. İlk başta 1-2 saat ile başladı ve ilerlemede 15 dakika olacak aynı şekilde bekliyor. Bu durum normal mi, herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?
şuanda galiba hata var
bir normal 26.7 var birde ios 27 ye tıklayınca 26.7 çıkıyor ve gb boyutlarıda farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim 16 da sorun böyle ama ip11 ve miniA17proda sorun yok

şuanda galiba hata var
bir normal 26.7 var birde ios 27 ye tıklayınca 26.7 çıkıyor ve gb boyutlarıda farklı

benim 16 da sorun böyle ama ip11 ve miniA17proda sorun yok
böyle kalsın mı hocam yoksa yeniden mi başlatayım

bende de 17pmax var böyle kaldı

böyle kalsın mı hocam yoksa yeniden mi başlatayım
ben şuan düşük boyulu 26.7 yi indireceğim sanırım 27 gelir di,ye düşünüyorum sorun çıkmaz inş yinede ne olur ne olmaz ıcloud yedeklemesi alın

ben şuan düşük boyulu 26.7 yi indireceğim sanırım 27 gelir di,ye düşünüyorum sorun çıkmaz inş yinede ne olur ne olmaz ıcloud yedeklemesi alın
26.7 ye yükselttim onda sorun olmadı hemen güncelledi sonr alt kısmımdaki 27 ye yükselt dedim böyle kaldı :/

Benimde aynı hocam çözüm buldunuz mu
çoğu kişide böyleymiş hocam beklemekten başka çare yok diyorlar gemini silip tekrar yükle diyor bazı arkadaşlar itunes üzerinden güncelleme yap diyor eğer böyle devam ederse denerim bu seçenekleri

çoğu kişide böyleymiş hocam beklemekten başka çare yok diyorlar gemini silip tekrar yükle diyor bazı arkadaşlar itunes üzerinden güncelleme yap diyor eğer böyle devam ederse denerim bu seçenekleri
Ben güncelledim hocam 27 olarak güncellendi orda yanlış yazıyor sadece

Herkes aynı anda yüklemeye çalıştıysa sunucu zorlanıyor olabilir. Hallolur hemen atlamamak lazım yeni güncellemeye, en azından 1-2 gün geçsin kritik hata olmadığı kesinleşsin. Geçen güncelleme bir iPad modelini yazılımsal olarak kilitliyordu mesela, birkaç saat içinde aksiyon aldılar ama ilk yükleyenlerin cihazı servislik oldu.

Geri