FPS'im Neden Bu Kadar Düştü?

larenno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
80
2 ay öncesine kadar sorunsuz bir şekilde 200 fps CS2, 250+ fps LoL oynarken 2 ay sonra tekrar girdiğimde FPS'im yerlerdeydi. CS2'de 130larda LoL'de oyun ilerledikçe 150 130 110'lara kadar düşüyor.
Hiçbir ayar değiştirmedim
Bios güncel.
Isı değerleri normal
XPM açık
Format attım değişmedi.
İşlemci %'si normal

RX 6600
i3 12100F

2 ay öncesine kadar sorunsuz bir şekilde 200 fps CS2, 250+ fps LoL oynarken 2 ay sonra tekrar girdiğimde FPS'im yerlerdeydi. CS2'de 130larda LoL'de oyun ilerledikçe 150 130 110'lara kadar düşüyor.
Hiçbir ayar değiştirmedim
Bios güncel.
Isı değerleri normal
XPM açık
Format attım değişmedi.
İşlemci %'si normal

RX 6600
i3 12100F

2 ay öncesiyle şimdiki arasında alınan herhangi bir windows güncellemesi buna sebep olmuş olabilir mi?

Çünkü format attığın halde bile düzelmediyse bu artık güncel olarak sürücüleri güncelledikten sonra kesinen oluyor demektir. Formattan sonra sonuçta windows update ile herşeyi güncelliyorsun

Windowsun performans katliamı bi güvenlik güncellemesine denk gelmiş olabilirsin hocam artık BENCE

2 ay öncesiyle şimdiki arasında alınan herhangi bir windows güncellemesi buna sebep olmuş olabilir mi?

Çünkü format attığın halde bile düzelmediyse bu artık güncel olarak sürücüleri güncelledikten sonra kesinen oluyor demektir. Formattan sonra sonuçta windows update ile herşeyi güncelliyorsun

Windowsun performans katliamı bi güvenlik güncellemesine denk gelmiş olabilirsin hocam artık BENCE
Çözümü var mı hocam?

Çözümü var mı hocam?

Windows ve update kelimeleri yanyana gelince benim çözümüm yok malesef. Çünkü windowsun en nefret ettiğim bocaladığı kısmı update politikası

Benimki tahmin çünkü;

2 ay önce yok
Çözüm için format atıyorsun
Formatla gene çözülmüyor
Çünkü 2 ay öncesinden bugüne windowsun yaptığı bir güncelleştirme update aldı ve performansını düşürdü

Bu kadar. Yine de başkalarıda fikrini beyan eder

Windows ve update kelimeleri yanyana gelince benim çözümüm yok malesef. Çünkü windowsun en nefret ettiğim bocaladığı kısmı update politikası

Benimki tahmin çünkü;

2 ay önce yok
Çözüm için format atıyorsun
Formatla gene çözülmüyor
Çünkü 2 ay öncesinden bugüne windowsun yaptığı bir güncelleştirme update aldı ve performansını düşürdü

Bu kadar. Yine de başkalarıda fikrini beyan eder
Winutil ile update kısmını sadece güvenlik güncelleştirmeleri alacak şekilde değiştirebiliyorsun.

Son düzenleme:
Evet hala çözmeye çalışıyorum hocam benimki windows 10 allahtan. Bi de o güncellemeyle düşse herhalde piksel piksel oynardım
bilmiyorum bende bir etkisi olmadı onun. kapadim FPS düştü :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

umarım çözersiniz abiye sordunuzmu

Winutil ile update kısmını sadece güvenlik güncelleştirmeleri alacak şekilde değiştirebiliyorsun.

format esnasında internet istiyor ama. İnternetsiz yüklesen bile internete bağlandığın anda updateleri çeker diye düşünüyorum. Başta bir kere attı mı ayıkla pirincin taşını

Geri