Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

yemeksepeti yardım merkezine git oradan yproya bas kredi kartımı kaydedemiyorum de masterpass sitesine atacak ordan bilgilerini gir kayıtlı kartını sil sildikten sonra ödeme yaparken masterpass yerine direkt kart bilgilerini girmeni isteyecek
Maalesef dediğin olmadı, merchants'a yönlendiriyor ve 404 hatası aldım.

hali hazırda hb premium olanlar olmuyor öyle anladım
yeni pre almak lazım gene yaramadı

şuan halihazırda hepsiburada premium var, dediğinizi yapıp Ypro aldım. Bir ay sonra 3 aylık hepsiburada premiumu kullanabilirim değil mi?

hb nin verdiği kodu yemeksepetine girdiğimde "böyle bir kod mevcut değil" hatası veriyor

Yarın yaparım diye bekletmiştim. Şimdi deniyorum fakat Masterpass kartlarının hepsi hata veriyor bende, yeni eklesem de aynı.
Sanırım benim hesap Ypro sistemi dışında bırakılmış çünkü Yemeksepeti içinde Pro'ya katılabilmek için hiçbir bölüm zaten yoktu.

1789479028677.webp

Teşekkürler şefim işe yaradı ama hb premium 3 aylık kodunu kullanmıyorum aynı hesapta heralde başka hesap açıp ona eklemek gerek :D

teşekkürler ypro oldu durduk yere getirme ücreti yok diye pizza yicem şimdi halbuki aç da değildim

Bana da böyle bir kupon yok diyor. Kupon ürettiğim halde saymadı bizi

Bu işlemi yaptığımdan beri uygulamadan kuponla sipariş veremiyorum adamlar engelledi mi acaba (ödeme kısmında sürekli hata veriyor vermezse bile 3d kısmından sonra onay gelmiyor)

Bugün 200 liraya kelle paça + lahmacun gömdüm ypro ile. Bu hb valla adam ya, hem dizi izliyoz hem doyuyoz😋

Bu işlemi yaptığımdan beri uygulamadan kuponla sipariş veremiyorum adamlar engelledi mi acaba (ödeme kısmında sürekli hata veriyor vermezse bile 3d kısmından sonra onay gelmiyor)
Böyle hata aldığınız zaman iyzico ile ödemeyi deneyin bende de daha önce benzer sorun olmuştu bir sürü kart denedim kabul etmedi iyzicoyla ödeyince kabul etmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,944
Üyeler
203,279
Son üye
metehan50
Geri