Razer Seiren V3 Mini (Mikrofon) 1864 TL (Amazon.Com)

vodafone'lu olmak şart mı
bilmiyorum. ama sanmıyorum zorunlu olmak zorunda değildir. vodafone pay uygulamasını indirip üye oluyorsun. eski nays gibi bir sistem. sanal kart oluşturup içine bakiye yükleyip sanal kart ile ödeme yapıyorsun. ama öncesinde kampanyaya katıl butonuna tıklaman lazım harcama yapmadan önce

Bu fiyata alınır hem de amazon satıcı beğenmezseniz iade edersiniz. Ben 2.4e almıştım, havit alacağınıza bunu alın havit de kullandım cızırtıları bıktırdı. Bu ürün güzel çok yüksek ses alabiliyor bu arada mini yazdığına bakmayın gayet büyük

Baktım da Rap söylerken Ş ve Ç'ler patlayabilir diye uyarılar var.
Mikrofon için sözleri değiştireceğiz artık.

Ürünü bugün iade edip tekrar aldım 600 tl kardayız stonks .d Bu fiyatlarda eğer kayıt fln almak değilse derdiniz ve yayın yapıcam ağzıma dayıcam değilse gayet iyi bir ürün. odanın diğer ucundan konuşsanızda sesi alır. gürültü engellemesi güzel yani konuşma seslerine odaklı klavye fan sesim asla karşıya gitmiyor benim. ama synapse tarafında çok detaylı ayarlarını yapamıyorsunuz diğer razer ürünlerine göre bu biraz sinir bozucu. ekosistem razersa güzel durur bu fiyata da zaten muadil mikrofonlar hemen hemen aynı performansta sadece kullanım alanları farklı. dc oyun için fln lazım bi kol takıp kolpadan yayın açarım diyosanız bu fiyata razer kalitesi alıyorsunuz ortalama markalardan iyidir piyasadaki en fp bu.

Hyperx Cloud 3 var bunun mikrofonla kıyaslanınca nasıldır ? hiç harici mikrofon kullanmadım.

Aldim, ve bir arkadasin dedigi bilmem neye donus kampanyasi da devam ediyor (Vodafone pay icerisinde) 1500 tl uzerine 400 tl Cashback aninda.
15/09/2026 tarihinde E-Ticaret Nakit İade kapsamında Vodafone Pay hesabına 400.00
TL yüklenmiştir. Teşekkürler

Hyperx Cloud 3 var bunun mikrofonla kıyaslanınca nasıldır ? hiç harici mikrofon kullanmadım.
Bende de Cloud 3 wireless var. Ben de merak ediyorum gerekli mi diye.
Bende de cloud 3 var,bugun ikisinide denedim,aralarinda bariz bir ses farkı var seiron çok detayli ve temiz ses alıyor,cloud'3ün mikrofonuna göre sesim daha net kayıtta.
Eğer içerik üretmek vs için kullanacaksanız aralarındaki fark tatmin edicektir ama discordda veya oyunlarda sesli sohbet için kullanacaksanız almasanızda olur bence.
Birde şoyle bi durum var seiren condenser olduğu için çevredeki sesleride alıyor ve supercardioid yapida olduğu için arkadaki sesleri tam anlamıyla kesmiyor yani klavyen mikrofonun arkasindayken klavye sesini vs alıyor,belki nvidia broadcast vs kullanarak bu istenmeyen klavye vs sesini minimuma indirebilirsin ama onu deneme firsatım olmadi.

Geri