Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

25 usdt olan kampanya bittikten sonra 5 iş gününde dağıtılacak bizim millet neden kampanya koşullarını okumuyor.

Pluxee uygulamasını indir telefona kodlar geldiğinde kodları uygulamada ekleyeceksin 300tl bir kod 700tl diğer kod olarak.

Evet
Hocam onu anladım hani diğerlerin de kazandığım gözüküyor o kampanya da gözükmüyor herkeste mi böyle yoksa ben mi hak kazanamadım

100 kez falan kimliğin nfcsini okutmayı denedim hep hata veriyor saldım ben de.

30 dolarlık bitmiş ama ben katıldım önceden yine de olmuyor kazanmıyorum değil mi
1789480082417.webp

Bende daha parayı yatırmadım ama katılmıştım, olur mu acaba?

ben 30 dolarlik olana kayit oldum ama daha kimlik dogrulamasi yapmadim simdi kimlik dogrulamasi yapsam banda verecek mi etkinliklerim kisminda gozukuyor

https://www.bybit.tr/tr-TUR/promo/campaign/25usdtsenibekliyor bu kampanya sizde oldu mu bende hala olmadı. bitcoin aldım hatta
Neyi anlamıyorsun kampanya bittikten sonra olup olmadığı belli olur. Kampanya daha bitmedi 2 gün daha var. 2 gün sonra bitince 5 iş günü içerisinde yatacak.
Yüklediğin parayla bir coin alman gerekiyor
Coin almana gerek yok element uydurma.
Millet yine üç beş kuruş için donuna kadar yolluyor sağa sola :)
3-5 kuruş ne hesap da mı yapamıyorsun. 3456tllik usdt üstüne 1000tl pluxee veriyor onu da bir ton yerde kullanabiliyorsun hepsiburadadan tut opete pazaramaya a101'e kadar. 5 dakikalık iş sonunda 4456tl kazanıyorsun adamlar havadan para dağıtıyor buna bile laf söyleyecek biri çıktı.

Geri