🔥İndirim Corsair Virtuoso Max 12.999tl (İtopya)

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,992
Bende 10k iken aldım aşırı güzel bişey

Geçen hafta yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım corsair hs80 kulaklığın pedi bi anda çıktı ve destek talebi açtığımda ürünü yurt dışına göndermem gerektiğini söylediler ama şu anki gümrük kuralları dolayısıyla gönderemedim. Corsair markasından ürün alacaksanız dikkat edin yetkili servisten tamir imkanınız olmuyor

Geçen hafta yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım corsair hs80 kulaklığın pedi bi anda çıktı ve destek talebi açtığımda ürünü yurt dışına göndermem gerektiğini söylediler ama şu anki gümrük kuralları dolayısıyla gönderemedim. Corsair markasından ürün alacaksanız dikkat edin yetkili servisten tamir imkanınız olmuyor
Öyle şey mi olur? Teknik servis zorunludur 2 sene boyunca. Ticaret bakanlığına şikayet edin 2 sene bana teknik servis vermek zorunda.

Kutusundaki garanti kağıdında türk bi servis vardır orayla iletisim kurcan direkt Corsair ulusal ile iletisim felan kurdun heralde

corsair aldıysan çöpe at direk ben zamanında aldım penta distribütördü kulaklık padi 2 ayda çöp oldu gönderdim hiçbirşey yapmayıp geri gönderdiler corsair globale yazdım onlarda geçiştirdiler corsair berbat bir marka

Corsair ürünü ve teknik desteği çok iyidir, kulaklığı kendim ayırıp kafama takarken kırmıştım ve türkiyede ki servisine göndermiştim kullanıcı hatası diyip geri vermişlerdi. Biraz araştırdım ve Hollanda da ki ana merkeze göndermem gerektiğini söylediler kulaklığı gönderdim ve yaklaşık 1 hafta sonra sıfır kutulu ürünü geri gönderdiler. Biraz uğraşırsanız çok ilgili bir markadır Gümrük, yol ücretlerini de kendileri karşılamıştı

Corsair ürünü ve teknik desteği çok iyidir, kulaklığı kendim ayırıp kafama takarken kırmıştım ve türkiyede ki servisine göndermiştim kullanıcı hatası diyip geri vermişlerdi. Biraz araştırdım ve Hollanda da ki ana merkeze göndermem gerektiğini söylediler kulaklığı gönderdim ve yaklaşık 1 hafta sonra sıfır kutulu ürünü geri gönderdiler. Biraz uğraşırsanız çok ilgili bir markadır Gümrük, yol ücretlerini de kendileri karşılamıştı
Destek ile ilgili yorum yapamam ama ürünleri kaliteleri iyi, bir çok fan modelini kullandım. Corsair fanlar kaliteli, diye biliyorum. Ha nedense firmalar içerik üreticilerine uzun zamandır inceleme ürünü göndermeyi bıçak gibi kesti mesela en son Corsair hs80 Max incelenmiş bu ürününde incelenmesi olması lazım gelirdi bu bizim gibi son kullanıcılar için bir handikap...

corsair aldıysan çöpe at direk ben zamanında aldım penta distribütördü kulaklık padi 2 ayda çöp oldu gönderdim hiçbirşey yapmayıp geri gönderdiler corsair globale yazdım onlarda geçiştirdiler corsair berbat bir marka
Senin "şanssızlığın" Tr serverinde yaşıyor olmak ve üstüne bir de penta gibi "çingeneleri kıskandıran" bir firmaya denk gelmişsin yoksa Corsair dünya çapında satış sonrası destek ve müşteri memnuniyetinde özellikle PC dünyasında ilk 3 firmadan biridir işim 2 kere garantiye düşmüştü adamların hizmet seviyesini anlatsam TRdeki dist.lere (şimdiye kadar yoksa bile) acayip bir nefret beslemeye başlarsın

Arkadaşlar kulaklık konusunda aşırı cahilim, birisi bana basite indirgeyerek bir kulaklığa 13 bin tl vermenin sebeplerini söyleyebilir mi? Matrix'e bağlıyor mu bizi?

Senin "şanssızlığın" Tr serverinde yaşıyor olmak ve üstüne bir de penta gibi "çingeneleri kıskandıran" bir firmaya denk gelmişsin yoksa Corsair dünya çapında satış sonrası destek ve müşteri memnuniyetinde özellikle PC dünyasında ilk 3 firmadan biridir işim 2 kere garantiye düşmüştü adamların hizmet seviyesini anlatsam TRdeki dist.lere (şimdiye kadar yoksa bile) acayip bir nefret beslemeye başlarsın
burada yanlış anlaşılan bir konu var durumu corsair global'e yazdım onlarda ''bizim yapabileceğimiz bir şey yok'' dediler ayrıca ben isim vermek istemiyorum corsair ve benzeri firmalarla 7 sene resmi satıcı olan bir firmada çalıştım destek konusunda en iyi firmalar bence steelseries ve logitechdir

Arkadaşlar kulaklık konusunda aşırı cahilim, birisi bana basite indirgeyerek bir kulaklığa 13 bin tl vermenin sebeplerini söyleyebilir mi? Matrix'e bağlıyor mu bizi?
Şimdi işitme engelli bir insanı düşün sonra ona işitme cihazı tak ve farkı Sor
Teşbihte Hata Olmaz
Normalde bir parça seç ve 1k kulaklıkla dinle sonra aynı parçayı 30k kulaklıkla dinle
Parça isimleri aynı olur ancak dinlerken duyduğun ses kesinlikle aynı değil
Sence 1k lık kulaklıkla aynı sesi duysalardı firmalar 150k lık kulaklıkları satabilir miydi ?
Zenginler çoğu ürünü alırken en pahalı olduğundan değil en iyisi olduğundan alıyor...

Duğrudur, ben ilk defa Corsair ile sorun yaşayana denk geldim Gskill ile bir tecrübem olmadı ama Logitech de bir önceki mesajımda söylediğim o "ilk Üç firma" arasında onu biliyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri