Yardım 25 Bin TL Bütçe ile Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
98
25 bin tl bütçem var belki 2-3 bin tl daha artırabilirim. sistemim 5070ti ve 7 7800x3d

sizce 4k ips mi almak mantıklı yoksa 2k oled mi bu fiyatlara

Lg 27gx704a-b al lgnin sitesinde 20.8k çıkabilsem oraya bende alcam da alamıyorum

hocam o zaman ilk defa oled kullanıcam çok bilgim yok bu bütçelere çok giriş seviyesi olmayan ve üzmeyecek oled var mı

kendim kullanıyorum öneririm

kendim kullanıyorum öneririm
hocam woled sıkıntı diyen var o nasıl oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam yokmu nokta atışı öneri yapacak biri asus olan mı lg mi

Son düzenleme:
hocam woled sıkıntı diyen var o nasıl oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam yokmu nokta atışı öneri yapacak biri asus olan mı lg mi
ben bir sıkıntısını görmedim 5 aydır kullanıyorum + olarak panel yanmasına karşı 3 yıl garanti veriyorlar zaten dediğim gibi oled konusunda kullanmayıp boş bilgi veren çok insan var kendim kullandığım için önerdim bütçenize de uyuyor ancak son karar sizin tabi ki

ben bir sıkıntısını görmedim 5 aydır kullanıyorum + olarak panel yanmasına karşı 3 yıl garanti veriyorlar zaten dediğim gibi oled konusunda kullanmayıp boş bilgi veren çok insan var kendim kullandığım için önerdim bütçenize de uyuyor ancak son karar sizin tabi ki
hocam kullanımı nasıl işte piksel temizleme falan birde parlaklığı olsun yansıma falan olsun size zahmet detaylı bir kullanıcı deneyimi verebilir misiniz

hocam kullanımı nasıl işte piksel temizleme falan birde parlaklığı olsun yansıma falan olsun size zahmet detaylı bir kullanıcı deneyimi verebilir misiniz
Hocam W-OLED istiyorsan FP 704A. Gray banding çıkabilir veya çıkmaz, şansına ama bu modelde çıkma şansı çok az. Temizliği kolay, ışıkta renkler bozulmaz. QD-OLED istiyorsan 271QP alabilirsin, renkleri daha iyidir, ışıkta siyahlar mora döner, temizliği zordur,Gray banding gibi problemlerin çıkma şansı 0 gibidir. Bu ikisinden birine kendin karar verebilirsin.

Hocam W-OLED istiyorsan FP 704A. Gray banding çıkabilir veya çıkmaz, şansına ama bu modelde çıkma şansı çok az. Temizliği kolay, ışıkta renkler bozulmaz. QD-OLED istiyorsan 271QP alabilirsin, renkleri daha iyidir, ışıkta siyahlar mora döner, temizliği zordur,Gray banding gibi problemlerin çıkma şansı 0 gibidir. Bu ikisinden birine kendin karar verebilirsin.
hocam odamda ışık arkamdan çok vuruyor o yüzden woled sanki daha iyi gibi bu gray banding olayı ıps lerdeki ışık sızması gibi bir şeymi yada çıksa oyunlarda falan çok rahatsız eder mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,110
Üyeler
203,716
Son üye
yh4440316
Geri