🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %60'a Varan İndirimler Başladı!

İşe yarayacak ayakkabılarda numaralar düşük hep diğerleri normal fiyatında %50 indirim yok

konudan bağımsız kız kardeşime ayakkabı bakıyorum 2500 tl civarı bütçe var yardımcı olabilecek arkadaş varmı herkese iyi akşamlar

şu indirim olaylarına ticaret bakanlığı el atmalı şişirip şişirip satmaya çalışıyolar, çoğu sitede indirimsiz hali daha uygun, bu kesinlikle tüketiciyi aldatmadır ve hb çok sık yapıyor bunu

şu indirim olaylarına ticaret bakanlığı el atmalı şişirip şişirip satmaya çalışıyolar, çoğu sitede indirimsiz hali daha uygun, bu kesinlikle tüketiciyi aldaltmadır ve hb çok sık yapıyor bunu
kesinlikle katılıyorum size tamamen tüketiciyi aldatmaya yönelik yapılanlara yaptırım uygulanmalı artık

1789495457548.webp
İndirim falan yok arkadaşlar. Aynı ürünler aylardır aynı fiyatlarda duruyor. Şu ayakkabıyı 1600'e almıştım kışın. Şimdi olmuş 2100. enflasyon zammı falan dersin işte başa baş geliyor. Birde bize sattıkları mal ile almanyadaki arasında dağlar kadar fark var. Bir daha adidas almam zaten orası ayrı ayrıca. Son kez almanyadan 2 tane adidas sipariş vermiştim. Bu kadar mı uzun dayanır. Abartmıyorum size fiyatları aynı ve kalite tarafında çok fark var. Bu SS'i ni attığım ayakkabıyı 20 gün kullandım ve arka topuk kısımlarından yırtılmaya başladı. İnanılmaz dandikler. almanyadan zamanında geleni kullandım 2 yıl anca yeni yeni yırtılmaya başladı.

Geri