İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Amazondan aldım ama satıcı incehesapdı değişim yaparlar inşallah fiyatı yükseldi
Amazondan 3. Monitör iadem olacak incehesap biraz uzatıyor ama iade kabul ediyor. Amazonun politikası biraz sert bu konuda. 14 gün içerisinde sorunlu olduğu için iade hakkın var. Panel dışarıda duruyor bastırma. Hassas bölgeler elinde patlamasin. Direkt talep oluştur. Açıklamaya da panel orta üst taraftan çerçeve dışında kalıyor tam oturmamis fotoğrafları mevcut diye de belirt yolla gitsin.

geçmiş olsun bu tarz sorunlar çok olmaya başladı geçen birininde paneli çıkmıştı durduk yere

Amazondan 3. Monitör iadem olacak incehesap biraz uzatıyor ama iade kabul ediyor. Amazonun politikası biraz sert bu konuda. 14 gün içerisinde sorunlu olduğu için iade hakkın var. Panel dışarıda duruyor bastırma. Hassas bölgeler elinde patlamasin. Direkt talep oluştur. Açıklamaya da panel orta üst taraftan çerçeve dışında kalıyor tam oturmamis fotoğrafları mevcut diye de belirt yolla gitsin.
O iş biraz sıkıntı. Servis normaldir deyip çevirebilir. Servis raporu beklerler uzayabilir. Bunlarla firma uğraşsın. Cayma hakkımı kullanarak iade ediyorum diyeceksiniz. Bu kadar basit.

Amazon ve incehesapla görüştüm ikiside sorgusuz iade edin dediler ürünün fiyatının arttığını belirttim değişim istiyorum dedim incehesap ürünü gönderirken not yazıp belirtin ama kesin değişir diyemiyoruz dedi Amazon ise iade onaylandıktan sonra tekrar sipariş verin aradaki farkı Amazon bakiyesi olarak iade edelim dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,015
Üyeler
203,658
Son üye
Ali1999
Geri