Çözüldü✓ Sistemime Hangi Ekran Kartını Almam Mantıklı Olur Nvidia mı AMD mi

Reaksiyon skoru
3
merhabalar arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve çok bu konulara hakim değilim elimde hali hazırda elimdeki bileşenler

INTEL Core Ultra 5 250K Plus 4.2GHz 30MB Önbellek 18 Çekirdek 1851 3nm Tray

Crucial P3 Plus 2tb PCIe 4.0 M2 ssd

NZXT N7 Z890 8000MHz(OC) DDR5 Soket LGA 1851 WIFI6E M.2 HDMI ATX Anakart

MSI MAG FORGE 151A B75 750W 80+ Bronze Tempered Glass RGB Siyah ATX Bilgisayar Kasası

ASUS TUF GAMING VG249Q5A 23.8" 200Hz 0.3ms HDMI DP G-Sync FreeSync FHD Fast IPS Gaming Monitör

bu bileşenlerde ekran kartı olarak amd mi yoksa nvidia mı almalıyım onu bilemedim güncelde oynadığım oyunlar PUBG - CS2 - Valorant - Lol - DL The Beast özellikle pubg ve cs 2 de beni üzmesin yeter amacım en az 4 yıl beni sorunsuz götürmesi
Not: Ramleri şu an takip ediyorum uyguna bulursam 2x16 şeklinde 32gb ram yapma planım var

Kardom üzmesin diyorsan net kardom bol kas güçlü amd derim. Aksini iddia eden işi bilmiyordur kardom. Bütçeni bilmem kardom fakat AMD nin kas gücü ile nvidia yı tokatladığını bilirim kardom. Tamam dlss vs karşısında geri de ama 16GB 20GB 24GB ekran kartları ile AMD kadar baş dönüdürücü marka bulaman.

9070 XT çakılır sisteme

Bütçe ne ekran kartı için? 0 mı alacaksın 2. el mi

Bütçe ne ekran kartı için? 0 mı alacaksın 2. el mi
sıfır ekran kartı düşünüyorum taksitle alacağım çünkü bütçem net değil indirim kovalıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070 XT çakılır sisteme
iki ekran kartı arasındayım şu an birisi 9070 xt diğeride 5060 ti 16gb amd fiyat olarak çok cazip geliyor ama geçmişteki driver vs sorunları hala beni korkutuyor onun için cesaret edemiyorum duruma göre bu ay içerisinde bi ekran kartı alacağım

Kardom üzmesin diyorsan net kardom bol kas güçlü amd derim. Aksini iddia eden işi bilmiyordur kardom. Bütçeni bilmem kardom fakat AMD nin kas gücü ile nvidia yı tokatladığını bilirim kardom. Tamam dlss vs karşısında geri de ama 16GB 20GB 24GB ekran kartları ile AMD kadar baş dönüdürücü marka bulaman.
bendede 24 GB kart var ama amd degil

16 lık 5060 ti ile 16 lık 9070 arasındayım bunları kıyaslamak mantıklı mı bilmiyorum tabi tartışılır ama dlss teknolojisi hikaye odaklı oynadığım oyunlarda daha iyi oluyor şimdi amd ayağındada frame gen var ama dlss kadar güzel çalışmıyor güncelde kullandığım ana sistemimde 4070 8gb 1x32 ram ve i7 12700h işlemci var memnunum kendime bir sistem dizip bunu babama vereceğim onunda gönlü olsun diye uğraşıyorum ama dışarıdaki pirinç için evdeki bulgurdan da olmayayım

16 lık 5060 ti ile 16 lık 9070 arasındayım bunları kıyaslamak mantıklı mı bilmiyorum tabi tartışılır ama dlss teknolojisi hikaye odaklı oynadığım oyunlarda daha iyi oluyor şimdi amd ayağındada frame gen var ama dlss kadar güzel çalışmıyor güncelde kullandığım ana sistemimde 4070 8gb 1x32 ram ve i7 12700h işlemci var memnunum kendime bir sistem dizip bunu babama vereceğim onunda gönlü olsun diye uğraşıyorum ama dışarıdaki pirinç için evdeki bulgurdan da olmayayım
Kanka 5060ti 9070xt'nin rakibi değil tabii ki 9070xt ayrıca yazılım vs. sorunu da yok şu an Dlss çılgın bir evrim geçirmiş ve geçirmeye devam ediyor olabilir ama FSR da tamamen salmış değil onlar da düzelttiler baya yazılımsal problem yaşamadım şimdiye kadar 9070xt'de.

5060nti 16gb 40k vereceğinr 5070 al knk 40kya 9070xt al tabikidr

5070 vs 9070 desen anlayacagım. 5060ti ile 9070xt kapıstırılmaz. İşlemcin intel oldugu için sadece 5070 önerebilirim şehir efsanelerine göre intel işlemci ile amd gpu önerilmiyor. Şuan 5070 fiyatını gram haketmiyor onun harici.

Kardom 24 gb kardom dolduracak kardom kadar kardom güçlü kardom bir kardom amd kardom kart kardom yok kardom. En baba amd kartın dolduracagı vram 15gb. Harici zarar ziyan. İsterse 70 gb vram olsun 7900xtx e rt acınca 5060 la tokatlıyorlar. Lol cs go falan oynayacaksan teknolojinin nimetlerinden faydalanmadan vram cok ise yarar haklisin. 9000 serisi öncesi kart almak mantıklı değil.

Kardom benim be. Amd kadar baş döndürücü marka bulamaz mıyız be kardom?. Güldürdün bizi vallaha şöyle neşeli mesaj görmeyeli uzun zaman olmuş

Şaka bi yana 7900xtx ve 9070xt hep kullanmak istediğim kartlar olmuştur 👍 alım gücümüz yerlerde, dolar karşısında pul olmasaydık ah ah

Kardom benim be. Amd kadar baş döndürücü marka bulamaz mıyız be kardom?

Şaka bi yana 7900xtx ve 9070xt hep kullanmak istediğim kartlar olmuştur 👍 alım gücümüz yerlerde, dolar karşısında pul olmasaydık ah ah
Benim 5070 fiyatını 8 ayda 2x yapacak 5k tl kaldı. Altından cok kazandırdı kral

5070 vs 9070 desen anlayacagım. 5060ti ile 9070xt kapıstırılmaz. İşlemcin intel oldugu için sadece 5070 önerebilirim şehir efsanelerine göre intel işlemci ile amd gpu önerilmiyor. Şuan 5070 fiyatını gram haketmiyor onun harici.

Kardom 24 gb kardom dolduracak kardom kadar kardom güçlü kardom bir kardom amd kardom kart kardom yok kardom. En baba amd kartın dolduracagı vram 15gb. Harici zarar ziyan. İsterse 70 gb vram olsun 7900xtx e rt acınca 5060 la tokatlıyorlar. Lol cs go falan oynayacaksan teknolojinin nimetlerinden faydalanmadan vram cok ise yarar haklisin. 9000 serisi öncesi kart almak mantıklı değil.

bu kardomu kesinlikle dinleyin kardoşlarım. 7900xtx de iyi karttı ama be kardo?

Allah hepimizi güldürsün vallaha 😄😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,452
Üyeler
203,454
Son üye
ardass.05
Geri