🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar - Ekranlı Kasa Sistem 107.126 TL!

tek tek alsan daha ucuza gelmez mi? mesela site anakarta 9 bin küsür ücret girmiş, HB de 6 bine satılıyor aynı kart..
bi de taksit seçeneğin olur öyle daha iyi gibi de gpu da bi 5070ler akardı gibi bi de
Sistemde kasa + PSU ve soğutucu bedavaya geliyor. 14 bin TL fiyat avantajı var yani.
Hazır sisteme göre çok dolu olması tarafındanda bakmak lazım bir yandan. 32 GB RAM 30, RX 9070 XT 45 bin TL'ye dayanmışken ben uğraşmam şahsen.

Sistemde kasa + PSU ve soğutucu bedavaya geliyor. 14 bin TL fiyat avantajı var yani.
Hazır sisteme göre çok dolu olması tarafındanda bakmak lazım bir yandan. 32 GB RAM 30, RX 9070 XT 45 bin TL'ye dayanmışken ben uğraşmam şahsen.
PSU da gitmiş bronze koymuş zaten

15-20 bin vade/faiz farkı olan sistemde adamlardan neden peşin alıyoruz ki ? O zaman bütün indirim buhar oluyor siz 6 ayda gireceğiniz yüke hemen giriyorsunuz ? % 40 faiz olan bir ülkede peşin alış-veriş sebebi ben göremiyorum

Üşenmeyip tek tek googledan baktım tek tek toplayınca 125k yapıyor. Gerçekten fiyat farkı bayaa var. Ama Biostar anakart cusu ram bronz psu biraz soru işareti. Benim düşüncem böyle.

Ekler

• Screenshot_20260916_005604_Calculator.webp
    Screenshot_20260916_005604_Calculator.webp
    48.5 KB · Hit: 64
Üşenmeyip tek tek googledan baktım tek tek toplayınca 125k yapıyor. Gerçekten fiyat farkı bayaa var. Ama Biostar anakart cusu ram bronz psu biraz soru işareti. Benim düşüncem böyle.
Aynı sistemi topluyorum yaklaşık 3 aydır. Anakart olarak bu anakartı almıştım gerçekten çok güzel. Bir sürü m2 slotu var bu fiyata. Usb portları da hepsi üst sürüm. Tuf gaming bile bu kadar usb 3.1 e sahip deil. Şu ana kadar 7800x3d ve 2x16 rami düzgün çalıştırıyor. Biosu çok rahat. Güncellemeleri hepsini toplu uygulamasından tek tıkla yükleyebiliyorsun. Bidaha flash bellekle ayrı ayrı yüklemene gerek kalmaz. Ben 6k fiyata almıştım bu fiyata düzgün b650 bile yok.

32 GB RAM özelleştirmesi sonunda eklendi, hemde çok uygun girmişler fiyatını. 32 GB RAM özelleştirmesiyle 107.126 TL'ye geliyor. Parçalar aynı neredeyse RX 9070 olan sistemle. O yüzden ekleyebileceğim ek şeyler yok ancak yinede hepsini tek tek geçeceğim. Sistemin genel parça kalitesi gayet iyi seviyede ve SSD ömürlük model.

İşlemci Ryzen 7 7800X3D zaten, anakart Asus B850M-K ile denk olarak düşünebilirsiniz ancak bunda 3 tane M.2 SSD slotu var ve bunların ikisi Gen 5. Çok güzel bir nimet, 23 faz 4 tane M.2 SSD slotlu canavar gibi anakartta bile sadece 1 tane Gen 5 slotu var. Cusu RAM Hynix M-Die çipe sahip ve 6.000 MHz bir RAM, bir sorunu yok (Thaiphoon Burner raporu). SSD direk en kaliteli Gen 4 SSD desek çok yanlış olmaz, düzgün kullanırsa eğer çok uzun ömürlü bir model. Sistemin asıl bombasına geldik, ekranlı kasa koymuşlar. Sistemlerde güzelliği dert eden kişiler bol bol tatmin olur diye düşünüyorum. İçinde C- seviyesi 850W BitFenix Bpab-N modeli bulunuyor. Son olarak sıvı soğutucu hakkında bir bilgi yok ancak giriş seviyesi model olduğu belli. Sistemde özelleştirmeye gerek yok, 32 GB RAM'i unutmayın.

KARDEŞ NE DERSENİZ DİYİN BU KASA BU PARA ETMEZ ABİ

Birşeyi yoktur belki ama RX ile başlayan ekran kartlarından geçmişten gelen tecrübelerimden hep korkuyorum.

taksit avantajı yok, bu fiyatlara zaten çıkan birisi, üçün beşin hesabını yapmaz, 6/9 taksit tek tek toplamak daha mantıklı, enflasyon olan ülkede tüm sıcak paranızı tak diye gömmek ne kadar doğru ?

Bu kasa ve bileşenlerin neresi iyi ve avantajlı bilen biri anlatsın bizde aydınlanalım

Geri