🔥İndirim Bitfenix Mh100 Kasa + Bfg 1000w Psu 6.536 TL!

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde görüntüler
O kısmın dibine telefonunuzun kamerasını koyun bence. Bu şekil anlaşılmıyor çünkü.
Bunun gibi:

Şimdi bu güç kaynağı a sınıf mı b sınıf mı oluyor
Hocam, bu soruya cevap vermek imkansız gibi. Tam modüler BFG 1000W için bile A sınıf demek abartılı olur B+ denebilir. Bu güç kaynağı tam modüler modelin kırpılmış hali ise B- ile C sınıf arasında bir yerdedir muhtemelen. Belki aynı isimle farklı bir üreticiye farklı bir güç kaynağı ürettirmiş bile olabilirler.
Tüm bunlara rağmen ATX 3.1, 1000W ve 80+ Gold bir güç kaynağı ve güzel bir kasayı gayet cazip bir fiyata aldınız.
Benzer fiyata Ocypus akvaryum kasa ve 850W 80+ Gold güç kaynağı fırsatı var. O güç kaynağı, Bitfenix güç kaynağından daha iyi olmayacaktır. Yaklaşık muadil ürünlerdir. Bu fiyat dengeleri böyle sağlanıyor.

O kısmın dibine telefonunuzun kamerasını koyun bence. Bu şekil anlaşılmıyor çünkü.
Bunun gibi:
Hocam gemini orijinal CWT diyor etiketleri yorumlattım.
Ana Kondansatör (Main Bulk Capacitor): Japon menşeili Nippon Chemi-Con veya Nichicon markadır.
Ve A sınıfı kategorisinde yer alıyor diyor tek pürüz tam modüler yazıp öyle çıkmaması oldu sanırım.

Ana Kondansatör (Main Bulk Capacitor): Japon menşeili Nippon Chemi-Con veya Nichicon markadır.
Ve A sınıfı kategorisinde yer alıyor diyor tek pürüz tam modüler yazıp öyle çıkmaması oldu sanırım.
Yapay zekaya bakmayın siz. Dediğimi yapabilirseniz güzel olur.
Etikette zaten CWT üretimi olduğu yazıyor, ürünün model kodu ve CWT koduda var. Burdan bir şeyler çıkmaz ama muhtemelen.

Gemini sallamış bir yerlerinden. CWT üretimi olduğu zaten konu açıldığından beri belli. İç kısmın orijinal BFG Gold ile alakası yok. EMI fltresi tasarımıda hiçbir modelle uyuşmuyor. Kasaya özel OEM bir model ürettirmişler muhtemelen.

Bunun gibi:
Tam olarak neresi lazım hocam içindeki o sarı şeyde yazılar var orası mı

PSU içinin görselini istiyor ama görüntü alamadım ben içi net çıkmıyor açılardan deliklerden kamera ile düzgün görüntü alamadım

Şu ürünün içini açacak bir babayiğit çıkar inşallah merakla takip ediyorum.

Arkadaşlar merhaba ancak dönebildim evime ve hemen açtım. Buyrun içinden çıkan psu. Direkt Smallman kendi sitesinden satın aldım. Ayrıca kasa baya kaliteli sac kalınlığı kullanın kolaylığı vs süper. Alan herkese hayırlı olsun bu fiyata bebek aldık

Ekler

• IMG_3147.webp
    IMG_3147.webp
    571 KB · Hit: 37
  • IMG_3146.webp
    IMG_3146.webp
    840.3 KB · Hit: 34
Arkadaşlar merhaba ancak dönebildim evime ve hemen açtım. Buyrun içinden çıkan psu. Direkt Smallman kendi sitesinden satın aldım. Ayrıca kasa baya kaliteli sac kalınlığı kullanın kolaylığı vs süper. Alan herkese hayırlı olsun bu fiyata bebek aldık
Senin PSU da modüler çıkmadı mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,582
Üyeler
203,517
Son üye
vedatx25
Geri