Yeni Alınan iPhone 17 İos 27'ye Yükseltilmeli mi?

Merhabalar, dün iPhone 17 satın aldım kurulumunu falan yaptım ilk kurulum sonrası bi süre telefon ısınıyomuş sanırım benimkide ısındı. Şuan iOS 26.6 kurulu 26.7 veya direkt iOS 27 sürümüne yükseltebiliyorum. Napmalıyım sizce?
Konudan bağımsız neden 16pro değilde 17 aldın acaba?
Bide Sıkıntı olacğaını düşünmüyorum bundan önce ios26 tüm telefonları kastırcak kolpası vardı babamın 13ü güncelledik gene sıkıntı olmadı ios26 da yani
Dün gece de ios27 ye güncellenmiş tasarımda değişikler var ufak güzel yani ekran kapalyken biri aradğında sğa çekerek açıyonya telefonu o bazen tutuklık yapıyordu o sorun kalkmış mesla

benimkide stabil hale gelir umarım hocam normal instagram tiktokta falan ısınıyor hissediyorum
Gelir gelir hocam merak etme. İstersen youtube'dan iPhone 17 yapılması gerekenler videosu izle ben ilk aldığımda izlemiştim bazı gereksiz açık ayarlar var pil tüketimi yaptırtan onları falan kapattırıyorlar yardımcı olabilir.

hocam ilk aldığınızda ısınıyo muydu yoksa ısınma olayı normalde var mı kılıf takılı değil şuan hissediyorum ben
Güncelleme sırasında hiç olmadığı kadar ısındı hocam kılıftan filan çıkardım telefonu bir süre sonra geçti ama

Konudan bağımsız neden 16pro değilde 17 aldın acaba?
Bide Sıkıntı olacğaını düşünmüyorum bundan önce ios26 tüm telefonları kastırcak kolpası vardı babamın 13ü güncelledik gene sıkıntı olmadı ios26 da yani
Dün gece de ios27 ye güncellenmiş tasarımda değişikler var ufak güzel yani ekran kapalyken biri aradğında sğa çekerek açıyonya telefonu o bazen tutuklık yapıyordu o sorun kalkmış mesla
16 pro satışı var mı hocam yenilenmiş asla almam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelir gelir hocam merak etme. İstersen youtube'dan iPhone 17 yapılması gerekenler videosu izle ben ilk aldığımda izlemiştim bazı gereksiz açık ayarlar var pil tüketimi yaptırtan onları falan kapattırıyorlar yardımcı olabilir.
tamamdır hocam bu arka planda uygulama yenile ayarı kapatın diyolar ama pek kapatasım yok açıkçası

tamamdır hocam bu arka planda uygulama yenile ayarı kapatın diyolar ama pek kapatasım yok açıkçası
hocam evet iphone 17 çok ısınıyor reels kaydır 10 dk ısınıyo , kamerayla 3 5 çekim yap ısınıyor , mobil veride yarım saat kullan ısınıyor gerçekten berbat olmuş o konuda. Isınınca da pili sömürüyo diğerlerinde böyle mi bilmiyorum ama son model iphoneda olmamalı böyle bir sorun ios 27 de çözülmüştür umarım

hocam evet iphone 17 çok ısınıyor reels kaydır 10 dk ısınıyo , kamerayla 3 5 çekim yap ısınıyor , mobil veride yarım saat kullan ısınıyor gerçekten berbat olmuş o konuda. Isınınca da pili sömürüyo diğerlerinde böyle mi bilmiyorum ama son model iphoneda olmamalı böyle bir sorun ios 27 de çözülmüştür umarım
Hocam ben senin bahsettiğin sorunları yaşamıyorum kılıflı şekilde kullanmama rağmen. Ayarlarını vs. kontrol eder misin normal bir durum değil çünkü söylediğin şeyler. Elbette yoğun kullanımda ve telefonu yoracak kullanımda ısınır fakat reels kaydırmaymış video izlemeymiş mobil veriymiş bunlar anormal.

Ben kapattım hocam bir sorun yaşamadım sizi endişelendiren nedir?

Hocam ben senin bahsettiğin sorunları yaşamıyorum kılıflı şekilde kullanmama rağmen. Ayarlarını vs. kontrol eder misin normal bir durum değil çünkü söylediğin şeyler. Elbette yoğun kullanımda ve telefonu yoracak kullanımda ısınır fakat reels kaydırmaymış video izlemeymiş mobil veriymiş bunlar anormal.

Ben kapattım hocam bir sorun yaşamadım sizi endişelendiren nedir?
Uygulamalar arka planda yenilenir hızlı bir deneyim olur diye açık olmasını tercih etmiştim hocam çok fark etmiyorsa kapatıyım

Uygulamalar arka planda yenilenir hızlı bir deneyim olur diye açık olmasını tercih etmiştim hocam çok fark etmiyorsa kapatıyım
Hocam yok o kadar fark etmiyor örnek veriyorum uygulama yenileme açıkken instagrama girdiğiniz gibi güncel akış karşınıza geliyorsa uygulama yenilemeyi kapattığınızda ve instaya girdiğinizde 1 sn akış yeniliyor hani bu tarz mikro ölçekte değişiklikler var inan hayatım boyunca 1 kez bile rahatsız etmedi beni baktın seni rahatsız ediyor geri açarsın ayarlardan. Bi aralar iPhone 15'in düz modelinde arkadaşlarım uygulama yenilemeyi kapatınca whatsapptan bildirim gelmeme sorunu yaşadılar fakat sonradan düzeldi güncel telefonlarda zannetmiyorum böyle bir problem olduğunu. Buradaki sorun sağladığı bu kolaylık karşısında aldığı şey daha fazla (batarya ısınması ve buna bağlı olarak şarjın hızlı bitmesi vs. vs.).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,452
Üyeler
203,454
Son üye
ardass.05
Geri