7900gre , 9070xt Arasında Kaldım Fiyatta Yardımcı Olur Musunuz?

captandusty

80+ Silver
Reaksiyon skoru
936
Bulunduğum şehirde 7900gre pure modeli var 23500tl birde gigabyte gaming oc 9070xt var 33k ya sizce hangisi mantıklı 10k fark var

Bütçe el veriyorsa 9070 xt elbette

2. El hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aradaki farka değermi

Sizce fiyat nasıl iyi mi?
Şimdi farka değer mi sorusu senin ekran kartından beklentinle doğru orantılı. Performans, güncellik ve termal macun/ped/putty tazeliği açısından 9070 xt çok daha iyi ama diyorsan ki native 2k'da 60 fps verdikten sonra bana yeterli o zaman 7900 gre işini gayet iyi görür.

Diyorsan ki ben RT & FSR % FG açıp 4k'da oyun oynayacağım o zaman 9070 xt daha iyi seçenek.

İşin özü ucuz olsun oyun oynatsın dersen 7900 gre yeterli ama sonradan aklına takılacaksa 9070 xt al, gelecek 6-7 sene ekran kartını değiştirme düşüncesinden kurtulursun.

2. El hocam

Aradaki farka değermi

Sizce fiyat nasıl iyi mi?
Yüzdelik oranladığında performans açısından değmez ama seviye yükseldikçe zaten bunu bekleyemezsin.Güncel kart olduğu için bütçeni çok zorlamıyorsa 9070xt tabii ki her zaman alınır 33k da normal fiyat.Bütçeni zorlayacaksa 7900gre de kesinlikle üzmez.9070xt 2k için zaten biraz overkill bir kart bence.

Şimdi farka değer mi sorusu senin ekran kartından beklentinle doğru orantılı. Performans, güncellik ve termal macun/ped/putty tazeliği açısından 9070 xt çok daha iyi ama diyorsan ki native 2k'da 60 fps verdikten sonra bana yeterli o zaman 7900 gre işini gayet iyi görür.

Diyorsan ki ben RT & FSR % FG açıp 4k'da oyun oynayacağım o zaman 9070 xt daha iyi seçenek.

İşin özü ucuz olsun oyun oynatsın dersen 7900 gre yeterli ama sonradan aklına takılacaksa 9070 xt al, gelecek 6-7 sene ekran kartını değiştirme düşüncesinden kurtulursun.
Eyvallah hocam o zaman 9070xt alıp uzun süre önüme bakacam

Geri