Radeon Aı Pro R9700 Lite 32gb VRAM 94 Bin TL!!!

Bilmiyom @flyingatm hocama sorarsanız

Ben de zaten sarı sitedeki ilandan gördüm
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arabanı evini ne varsa elinde sat bunu al büyük kar ettirir, şu anda ikinci elin fiyatı sıfırının fiyatından fazla
Daha yeni ebay'den akraba kargolu Tesla kart aldım 5 gün önce :(

Yani bağlamdan kastınız nedir? Kaç B llm, hangisi, hangi quant? Çok fazla soru var.

Ama yine de, her zaman ki gibi tekrar edeyim; bundan 2 tane olmadan yine pek llm düşünmeyin. Qwen vl q8 falan yapar bu

Daha yeni ebay'den akraba kargolu Tesla kart aldım 5 gün önce :(

Yani bağlamdan kastınız nedir? Kaç B llm, hangisi, hangi quant? Çok fazla soru var.

Ama yine de, her zaman ki gibi tekrar edeyim; bundan 2 tane olmadan yine pek llm düşünmeyin. Qwen vl q8 falan yapar bu
Kaça aldınız hocam?

Bu kadar ucuzuna da zor denk gelinir sizin adınıza üzüldüm

AMD nin ai perfomansı nvidia kadar iyi değil diye biliyorum ama 200k lık bir 5090 yerine bundan 2tane almak daha iyi olur bence

Fiyatlar uçmadan önce kutulu olanı 1300dolar lite olanı 1200 dolardı.
60bin tl abd fiyatıydı. Tr de 75-80bin arası satılıyordu. Şuan ki koşullara göre fiyat çok uygun. Kısa sürede bitecektir.

2 adet 5060Tİ 16 GB Alın rahatınıza bakın. Bu konu daha önce redditte de konuşuldu bu karttan çoğu memnun değil.

AMD nin ai perfomansı nvidia kadar iyi değil diye biliyorum ama 200k lık bir 5090 yerine bundan 2tane almak daha iyi olur bence
Yani bende aynı fikirdeyim
2 tane AMD den alıp 64GB VRAM yapılabilir

Radeon AI PRO R9700 32GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 93.990 TL!!!

İhtiyacı olanlar hemen çöksün

Micro Center fiyatı zaten 1799 dolar=87.5 bin TL
mesajları okumadım ama başlıgınız hatalı AI PRO DEGİL Aİ LİTE MODELİ LİNKE TIKLAYINCADA LİTE YAZIYOR

1789577546260.webp

bunun gpu gücü 9070 xt ile aynı, 9070 xt ye neden 100k para vermek isteyen alabilir.

1789577964206.webp

yani bilemedim şimdi usta....

Geri