Hangi Kask Daha Mantıklı

gece siyah vizör nasıl oluyor onun için güneş vizörlü bir şey arıyorum açılır kapanır
gece siyah vizörde tabi renk yoğunluğuna göre değişir ancak orta bir siyahlıktaki birşeyde ışıklı arabalar ve motorlar hariç hiçbirşey gözükmüyor . şeffaf takman çok daha güvenli olur

Ben beğeniyorun denemeden asla alma kaskları rüzgar alır çok özellikli kasklar değil ama asla denemeden almayın
ya aklımda attıklarım var rüzgar almıyor diyorlar bu kasklar sizce ne alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gece siyah vizörde tabi renk yoğunluğuna göre değişir ancak orta bir siyahlıktaki birşeyde ışıklı arabalar ve motorlar hariç hiçbirşey gözükmüyor . şeffaf takman çok daha güvenli olur
anladım o zaman scorpionu elemem lazım peki interkom ne önerirsiniz

Bu bütçede en babası bile alır gelir o ses

Nerede deneyebilirz ki hocam
İstanbuldamısın değilsen çevrendeki motorcuları ara sor

Bu bütçede en babası bile alır gelir o ses

İstanbuldamısın değilsen çevrendeki motorcuları ara sor
motorum hız yapan bir motor değil şehir içinde maksimum 85 gördüm fakat hızım normalde 65 e kadar falan çıkıyor bu kadar düşük bir süratte ses almaz diye düşünüyorum

bütçe ne intercom için
ve scorpionların çoğu siyah veya renkli vizörle fotolanır şeffaf gelir

4000-5000 bine ls2 varda çok güvenli değil diyorlardı (yarım kask olabilen modeli) alacağım kaskın yanına güzel bir interkom almakta istiyorum ona da 3000 verebilirim gibi altımda ki motor rks freccia 150 yolda saçma saçma süren çok kişi var şehir içi kullanılacak zaten benimde saçma sürdüğüm yerler oluyor olurda bir yere vurursam başıma bir darbe gelmemesi için istiyorum beni koruyacak bir şeyin olmasını istiyorum bütçem bu kadar daha üstüne de çıkamam ilk maaşımda alıcam varsa interkom önerilerinizi de bekliyorum gece hiç motor kullanmadım ama kullanırsam diye siyah vizörlü bir kask almamayı düşünüyorum güneş vizörü olursa iyi olur yaz için sanırsam scorpion da o yok size bırakıyorum çok bir bilgim yok (GÜNCELLEME İLÇE DE HER YER KAZILI DURUMDA GÖZÜME ÇOK ÇAKIL GİRİYOR ONDAN DOLAYI DA LAZIM)
birde scorpion alırsan motomaxta daha düşük fiyat

HJC C10, Scorpion Exo 491 bu bütçedeki en iyi kasklardan.
İkisinden birini alabilirsin.

bütçe ne intercom için
ve scorpionların çoğu siyah veya renkli vizörle fotolanır şeffaf gelir

birde scorpion alırsan motomaxta daha düşük fiyat
3000 lira kadar çıkarabilirim exo 491 de güneş vizörü yok sanırsam bir eksisi olur mu

3000 lira kadar çıkarabilirim exo 491 de güneş vizörü yok sanırsam bir eksisi olur mu
güneş gözlüğü var içinde ama şu ana kadar o vizörlerin tam oturupta kullandığımı hatırlamıyorum hiçbir şekilde burnuma oturmuyor ve he sekmede çarpıyor sürtüyor ,
3k bütçede ;

eğer bütçeyi arttırabilirse ;https://www.akakce.com/r/?u=utm_sou....3&pr=1146817885&vd=11281&pg=1704319471&z=134

direkt bunu al derim çok fark var .

nasıl yani güneş vizörü burnunuza mı sürtüyor bir de bütçeyi ne kadar çıkabilirim bilmiyorum stajdan 12 bin lira gelicek babam üzerine ekler mi hiç bilmiyorum sanırsam tüm param kask ve interkoma gidicek

nasıl yani güneş vizörü burnunuza mı sürtüyor bir de bütçeyi ne kadar çıkabilirim bilmiyorum stajdan 12 bin lira gelicek babam üzerine ekler mi hiç bilmiyorum sanırsam tüm param kask ve interkoma gidicek
benim burnumla alakalı tamamen hangi kaskı alırsam alayım burnuma değiyor değmeyenini buldum geçen onunda altında boşluk kalıyor beni rahatsız ediyor sırf bu yüzden kullanmıyorum güneşliğini(scorpion exo-gt sp air) , motorsiklet ekipmanları maalesef pahalı ... intercom yerine eldiven ve ceketini tamamlasan daha iyi olur öncelik güvenliğin , sonra pantolon ayakkabı enson intercom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,805
Üyeler
203,581
Son üye
muroreis67
Geri