Motorine Zam - 100 TL'yi Geçti !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,761
2 Gün önce gelen 6.5 TL zam yetmezmiş gibi bu geceden itibaren de motorine 4.68 TL'lik bir zam daha geldi !🔥
Cumhuriyet tarihinde motorin ilk defa 3 haneli sayıya çıkarak 100 lirayı geçti !🔥

Uyanın pompaya oturtuyorlar:kekw:

akılalmaz fiyatlar

Sene 2021 ve Ekim ayları…

Akaryakıt fiyatları “ilk kez çift haneliye” ulaşacak diye bazı benzin istasyonları buna hazırlık yaptı bazıları ise hazırlık yapmadı tabela olarak (10₺ kısacası). Sonrasında ise malesef Türkiyede ilk kez 10 lira bandına çıktı akaryakıt fiyatları. Bırakayım şuraya haberide bu kötü olayın başlangıcının 2021 sonbahar olduğunun altını çizelim 👍;

Bu instagram storysini ise Ekim 2021 de ben atmıştım kendi aracımdan

IMG_3909.webp

5 sene geçti şimdi ise “ilk kez 3 haneliye” geçiyor akaryakıt fiyatları

Sövsem forumdan banlanırım. Bazılarıysa dünyada savaş var heryerde pahalı diyor 🤔. Nerde pahalı diye merak ettim. (Bizim millet atıp tutmayı çok sever çünkü)

2026 yılı itibariyle;
Almanyada akaryakıt litre fiyatı: 2.30-2.60€ arası
Amerikada akaryakıt galon fiyatı: 6-8$ arası. Dikkat ettiyseniz galon dedim. 1 galon = ~3.80 litre. Yani 6 doları 3.80 litreye böldüğümüzde: ~1.50$ üstü yapıyor. Kısacası litresi 2 doların altında halen. Bizde: 100₺

Para pul olursa, dolar euro karşısında bu kadar ezilirse böyle olur. Verin yetkiyi görün etkiyi, şaha kalkacağız cümleleri işittik. Etki veya şaha kalkma görenler varsa söylesin.

Ben savunma sanayimizdeki gelişmeler haricinde olumlu bir şey göremiyorum. Bir tek savunma sanayisinde üstümüze yok ama geri kalan zibilyon tane meselede diplerdeyiz. Hatırlatırım; rahmetli Furkan Celep bir araba bir ev uğruna yıllarımı mı harcayacağım diyerek mektup bırakıp intihar etmişti. “Geçim sıkıntısından intihara sürüklenen” bir ülke olduk. Neyse uzatmayım tadınız kaçmasın

Ben hep 50 liralık alıyorum diyenler şimdi 50 liralık alıp bir sonraki benzin istasyonuna gider anca :peped:

Son düzenleme:
en son sondaj yapılıyodu ondan dolayı mı geldi zamcıklar

Sene 2021 ve Ekim ayları…

Akaryakıt fiyatları “ilk kez çift haneliye” ulaşacak diye bazı benzin istasyonları buna hazırlık yaptı bazıları ise hazırlık yapmadı tabela olarak (10₺ kısacası). Sonrasında ise malesef Türkiyede ilk kez 10 lira bandına çıktı akaryakıt fiyatları. Bırakayım şuraya haberide bu kötü olayın başlangıcının 2021 sonbahar olduğunun altını çizelim 👍;

Bu instagram storysini ise Ekim 2021 de ben atmıştım kendi aracımdan

Alıntıyı görüntüle

5 sene geçti şimdi ise “ilk kez 3 haneliye” geçiyor akaryakıt fiyatları

Sövsem forumdan banlanırım. Bazılarıysa dünyada savaş var heryerde pahalı diyor 🤔. Nerde pahalı diye merak ettim. (Bizim millet atıp tutmayı çok sever çünkü)

2026 yılı itibariyle;
Almanyada akaryakıt litre fiyatı: 2.30-2.60€ arası
Amerikada akaryakıt galon fiyatı: 6-8$ arası. Dikkat ettiyseniz galon dedim. 1 galon = ~3.80 litre. Yani 6 doları 3.80 litreye böldüğümüzde: ~1.50$ üstü yapıyor. Kısacası litresi 2 doların altında halen. Bizde: 100₺

Para pul olursa, dolar euro karşısında bu kadar ezilirse böyle olur. Verin yetkiyi görün etkiyi, şaha kalkacağız cümleleri işittik. Etki veya şaha kalkma görenler varsa söylesin.

Ben savunma sanayimizdeki gelişmeler haricinde olumlu bir şey göremiyorum. Bir tek savunma sanayisinde üstümüze yok ama geri kalan zibilyon tane meselede diplerdeyiz. Hatırlatırım; rahmetli Furkan Celep bir araba bir ev uğruna yıllarımı mı harcayacağım diyerek mektup bırakıp intihar etmişti. “Geçim sıkıntısından intihara sürüklenen” bir ülke olduk. Neyse uzatmayım tadınız kaçmasın

Ben hep 50 liralık alıyorum diyenler şimdi 50 liralık alıp bir sonraki benzin istasyonuna gider anca :peped:
Duruma bir şey diyemiyorum ama gerçekten tüm dünyada pahalı şuan. Daha geçen sene Avrupayı kendi gözlerimle gördüm yakıt fiyatları 1.6€ bandındaydı. Amerika fiyatları da internetten gördüğüm kadarıyla galon başı 2-3 dolar civarıydı (Amerika’da hep ucuzdu sebebi malum) yani her bölge kendine göre anormal fiyatlarla karşı karşıya şuan. Bunun sonu da global enflasyon olacak yani bariz bir şey bu, ölçeği tabi değişebilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri