25 inçte 1080p ,pixeller biraz bulanık olmazmı,21 inçe göre.deneyen arkadaşlara soruyorum.
en iyi hali 27 inç27 inçte 1080p nasıl olur. pİXELLER BELİRGİN OLMAZMI.
sanmam daha düşük fiyata ineceğini çünkü saçma sapan marka ürünler bile 5.5knın altında değilArkadaşlar elimde dahua vardı meşhur bilirsiniz 5600'civarına almıştım ancak ölü piksel'den dolayı iade ettim. Bunu aldım sanırım güzeldir yagtg olması da cabası.
Kasım'da çok daha iyilerine rastlar mıyım acaba
Oda senin fikrin kullanım amacına göre değişir her şey ikiside iyi fiyatta fakat bana göre 25 inç fps oyunları oynadığım için benim için çok daha iyi ayrıca 25ten 27ye geçmek için 1k gibi bir farkı göz önünde bulundurmakta cabasıen iyi hali 27 inç
Genel bir alışkanlık var 24-25 papağan gibi herkes tekrar ediyor.
Ama 27 inç. en iyisi.
gözle bariz bir fark göremezsin 21inç monitörmü kaldı ayrıca25 inçte 1080p ,pixeller biraz bulanık olmazmı,21 inçe göre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hakikaten yok Ben sadece görüntü açısından sormuştum Bırak ,21 i ,24 inç,,2K monitör bile yok.sanmam daha düşük fiyata ineceğini çünkü saçma sapan marka ürünler bile 5.5knın altında değil
Oda senin fikrin kullanım amacına göre değişir her şey ikiside iyi fiyatta fakat bana göre 25 inç fps oyunları oynadığım için benim için çok daha iyi ayrıca 25ten 27ye geçmek için 1k gibi bir farkı göz önünde bulundurmakta cabası
gözle bariz bir fark göremezsin 21inç monitörmü kaldı ayrıca![]()
knk alarak iyi yaptık demi 25 ini aldım bende son ürünmüş sonra stok bittiHakikaten yok Ben sadece görüntü açısından sormuştum Bırak ,21 i ,24 inç,,2K monitör bile yok.
bende dell 240 24.5 ıps panellı model vardı bu yorumlar yüzünden aldım bakam ne fark varHakikaten yok Ben sadece görüntü açısından sormuştum Bırak ,21 i ,24 inç,,2K monitör bile yok.