🔥İndirim 5.791 TL - Aoc 24g4zr 23,8" 260hz(Oc) 0.3ms Gsync Fast Ips Pivot Gaming Monitör

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
bot bildirdi en düşük fiyatında

Ekran görüntüsü 2026-09-17 101242.webp

2k 27" ips alınabiliyoken bu fiyata bunlar alınmaz. panel kalitesi vs tartışılır ama olsun
Herkesin ihtiyacı farklı 24 hala en çok kullanılan boylardan. Bende 27 öneririm ama rekabetçi için 24 daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
alternatif önerisi olan var mı cs valo için kullanmalık

Pivot olmayan modeli 4.7k'ya satın aldım geçen hafta , şuan yan monitör olarak kullanıyorum ve gayet iyi. Bana kalırsa bunun yerine diğer modeli alıp üstüne monitör kolu alın aynı paraya geliyor zaten öneririm. Renkleri iyi ghosting yok ve ölü pixel cıkmadı.
hangi model hocam linkini paylaşır mısın?

pahalı ya. FHD monitörün ederi max 5.5 max. o da Çok bi marka değeri varsa.
Bunun 4.5 dan satılması lazım.

Bir de dikkatimi çeken bir durum var, ürün başlığına OC li değeri yazılmaya başlandı. Kardeşim testlerde bakıyorum, monitörü OC versiyona aldığın zaman ghosting olan veya görüntü kalitesi düşen monitörler var. Bu da yeni adet oldu. oraya '' 240 hz (260hz OC) şeklinde yazacaksın.

Geçen hafta KTC aldım mesela, testlerinde 210 HZ ye çekince görüntü ve tepki sürelerinde sıkıntılar oluyordu. He ben zaten incelemesini izledğimden 200 varsayıp aldım da. Bunlar hem 260 yazıp sanki ultra bişeymiş gibi 6k fiyat çekiyorlar. bildiğin 240 hz monitör işte.

Ne kadar senden aşağı da olsa, KTC gibi J. DONKEY gibi markalar 4k ya 240 hz satıyorsa sen 5.8K ya bize monitör çekemezsin. Rog serisi tarzında bir adı olsa yine anlayacağım. Bence pahalı. BENCE.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,334
Üyeler
203,397
Son üye
resad505
Geri