shyNNN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,266
Herkesin ihtiyacı farklı 24 hala en çok kullanılan boylardan. Bende 27 öneririm ama rekabetçi için 24 daha iyi.2k 27" ips alınabiliyoken bu fiyata bunlar alınmaz. panel kalitesi vs tartışılır ama olsun
6.5k'ya 27 olanını aldı arkadaş.Herkesin ihtiyacı farklı 24 hala en çok kullanılan boylardan. Bende 27 öneririm ama rekabetçi için 24 daha iyi.
hangi bot? bana da gönderebilir misin?
27 inç 2k olanlar şu an 7k 8k civarı2k 27" ips alınabiliyoken bu fiyata bunlar alınmaz. panel kalitesi vs tartışılır ama olsun
düşmeyecek anlamına gelmiyor kasım yaklaşıyor yine bol bol indiirmler olur umarım27 inç 2k olanlar şu an 7k 8k civarı
Pivot olmayan modeli 4.7k'ya satın aldım geçen hafta , şuan yan monitör olarak kullanıyorum ve gayet iyi. Bana kalırsa bunun yerine diğer modeli alıp üstüne monitör kolu alın aynı paraya geliyor zaten öneririm. Renkleri iyi ghosting yok ve ölü pixel cıkmadı.
hangi model hocam linkini paylaşır mısın?Pivot olmayan modeli 4.7k'ya satın aldım geçen hafta , şuan yan monitör olarak kullanıyorum ve gayet iyi. Bana kalırsa bunun yerine diğer modeli alıp üstüne monitör kolu alın aynı paraya geliyor zaten öneririm. Renkleri iyi ghosting yok ve ölü pixel cıkmadı.
fiyatı 9K görünüyor ya düşer mi yine ? oyun için ideal mi?Alıntıyı görüntüle
4.8K'ya satın almıştım fakat sanırım stoğu az olduğu için fiyatı 9kya cekmisler. LİNK