Yardım Claw Raijin Blaze Mouse Alınır mı ?

Throne kullanıyorum çok memnunum yazılımıda gayet kolay ve kullanışlı

Ekler

• 1764006294449.webp
    1764006294449.webp
    36.4 KB · Hit: 49
iyiymiş hocam dpi tuşları programlanabilirmiş bunu alırım ben o zaman

x3 alıcak gibiyim hocam diğeri de güzel de dpi tuşları bana gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attack sharkın yazılımı iyi mi ?
"(yazılım konusunda bir şey diyemem ama hafifler)" notumu düşmüştüm stabil diyende var yok diyende :D

mouse geldi ben çok beğendim 120gr ağırlığı olan basilisk v3x hyperspeedden geçince yok denecek kadar hafif hissettirdi, kablosu katlanarak kutuya koyulduğu için biraz sinir bozucu derecede sert, dpi tuşlarına elin çarpması zor iyi ayarlamışlar, Yazılım zamanında kullandığım motospeed v30 u andırdı basit ama iş görür, sadece her dpi modu için ayrı renk ayarlamak bir tık uğraştırıcı geldi ama ben zaten tek dpi kullanan biriyim değiştirmem dpi yüksek ihtimal. Üstündeki ekran güzel onu bayağı beğendim

mouse geldi ben çok beğendim 120gr ağırlığı olan basilisk v3x hyperspeedden geçince yok denecek kadar hafif hissettirdi, kablosu katlanarak kutuya koyulduğu için biraz sinir bozucu derecede sert, dpi tuşlarına elin çarpması zor iyi ayarlamışlar, Yazılım zamanında kullandığım motospeed v30 u andırdı basit ama iş görür, sadece her dpi modu için ayrı renk ayarlamak bir tık uğraştırıcı geldi ama ben zaten tek dpi kullanan biriyim değiştirmem dpi yüksek ihtimal. Üstündeki ekran güzel onu bayağı beğendim
Hocam hala kullanıyor musunuz nasıl düşünüyorsunuz? Iyi midir mouse?

Hocam hala kullanıyor musunuz nasıl düşünüyorsunuz? Iyi midir mouse?
yok hocam iade ettim bana gelen üründe 1-2 gün felan kullanınca sürtünme sorunu ortaya çıktı sol ve sağ tık en ön uçtan birbirine sürtüyordu, plastik kaliteside ufak gözüme batmaya başlamıştı ama zaten sürtünme sorunu çıkınca direkt iade ettim. Onun yerine machenike L7 mix almıştım gank'ın indirim dönemlerinden halen kullanıyorum( g502 ve l7 mix arasında oyundan oyuna değiştiriyorum gerçi ama orası biraz karışık).

Genel kalitesi biraz kötü geldi hele ki L7 mix'e kıyasla tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,528
Üyeler
203,496
Son üye
pikachu0231
Geri