🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

Bu ürünün hitap ettiği kitle başka arkadaşlar neden bu kadar kastınız ki? Bizim gibi sıradan kullanıcı ve oyunları ciddiye almayan adam gider bu paraya oled alır zaten ki bence daha mantıklı, fps'i bırakın beyler kamu spotudur :D

boşuna linç edilmiş. kaçınızda 500 üstü hz var da isterse 1k hz olsun alınmaz diyosunuz. bu kadar yüksek hzlerde rekabetçi oynayanlar 2k 4k falan oynamıyor ki zaten. fhd gayet yeterli bu kadar yüksek derecede rekabetçi oynayanlar için. ki kaç tane profesyonel oyuncunun bu fpslere çıkıp 2k 4k gibi çözünürlüklerde oynadığını gördünüz

Bu fiyata bunu alabilen varsa oledini alır bunu alanın pcsi sağlam parası çoktur

koşulacak bir durum yok 2k olsa alınırdı 1k için pahalı bile

1080pmiş bide 27 inçe piksel sayma garantili lezizo ppi'da kötü muaah
1789651569572.webp

indirimi paylaştığın için teşekkürler ancak Viewsonic sahibi forumda olsa bu kadar savunmaz
nerede nasıl bir savunma yapmışım? bu ürün hakkında?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080pmiş bide 27 inçe piksel sayma garantili lezizo ppi'da kötü muaah Alıntıyı görüntüle
23.8" monitör ile 27" monitör arasında piksel yoğunluğu farkı olacak tabi ki.

Aksini - eşitlik bekliyorsanız zaten sıkıntı büyük.

Yıllardır bu işin içinde olan monitör firmaları mühendisler bilmiyor
Ama üretiyor sizler her şeyi çözmüşsünüz biliyorsunuz.

nerede nasıl bir savunma yapmışım? bu ürün hakkında?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

23.8" monitör ile 27" monitör arasında piksel yoğunluğu farkı olacak tabi ki.

Aksini - eşitlik bekliyorsanız zaten sıkıntı büyük.

Yıllardır bu işin içinde olan monitör firmaları mühendisler bilmiyor
Ama üretiyor sizler her şeyi çözmüşsünüz biliyorsunuz.
Biliyorum demedim 23.8 inç monitörde daha fazla piksel yoğunluğu var yani daha tok görüntü ancak bu 27 inş olmasına rağmen piksel yoğunluğu 27 inçe göre düşük neyi savunuyorsunuz bana anlamadım

Geri