Öneri F/P Kablosuz Mouse Arıyorum.

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Şuan kullandığım razer deathadder hyperspeed sensör de problem var muhtemelen çözemedim takılarak ilerliyor. Çoğu zaman 2.4 dongle da kullanırken sağ sol tık yapıyor imleç ilerlemiyor vs tam çözemedim. O yüzden yeni bir mouse istiyorum. Macro arada kullanıyorum kendi uygulaması olan macro yapabilieceğim aradığım özelliklerden birisi.

Şuan kullandığım razer deathadder hyperspeed sensör de problem var muhtemelen çözemedim takılarak ilerliyor. Çoğu zaman 2.4 dongle da kullanırken sağ sol tık yapıyor imleç ilerlemiyor vs tam çözemedim. O yüzden yeni bir mouse istiyorum. Macro arada kullanıyorum kendi uygulaması olan macro yapabilieceğim aradığım özelliklerden birisi.
wlmouse beast G medium üst seviyenin fiyat performans modellerinden.

Fiyatı çok yüksek hocam o kadar veremem. Mümkünse taksitle peşin fiyatına yakalarım hepsiburada vs oralardan alırım
bütçe belirtin önerileri ona göre yapalım.

Bütçe çıkabiliyorsan M3 Max, çıkamıyorsan M3 V2. KEYMO koduyla da küçük bir indirim sağlayabilirsin.

Çoğu farenin yan tuşlarına istediğin tuşu atayabiliyorsun. Hem fare uygulaması hem de oyun içinden. Eğer fazla tuşlu fare istiyorsan maalesef kablosuz tarafta iyi bir seçenek (en azından bütçe aralığında) yok.

ucuz ve kaliteli arıyorsanız fevell-z1-se

ucuz ve kaliteli arıyorsanız fevell-z1-se
2K kadar çıkarım kankam ama dediğim gibi hepsiburada vs oralarda olması lazım ki taksit kolayca alıyım vade farksız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkabiliyorsan M3 Max, çıkamıyorsan M3 V2. KEYMO koduyla da küçük bir indirim sağlayabilirsin.

Çoğu farenin yan tuşlarına istediğin tuşu atayabiliyorsun. Hem fare uygulaması hem de oyun içinden. Eğer fazla tuşlu fare istiyorsan maalesef kablosuz tarafta iyi bir seçenek (en azından bütçe aralığında) yok.
eyw kral yarın incelicem şimdi işe gidiyorum. Çok fazla yan tuş vs istemiyorum ihtiyacım yok o kadarına. Şuanda kullandığım razerda da 2 yan var 2 dpı tuşu var. 2 dpı tuşu özelleştiriliyormuydu hatırlamıyorum ama 2 yan da yetiyordu genelde.

m3s max almalı mıyım hocam. 2500TL max en iyisi diyeceğiniz bu mudur? Ben razer deathadder hyperspeed kullanıyorum şuan tam avcuma göre alıştım buna sanırsam darmoshark biraz daha küçükmüş

m3s max almalı mıyım hocam. 2500TL max en iyisi diyeceğiniz bu mudur? Ben razer deathadder hyperspeed kullanıyorum şuan tam avcuma göre alıştım buna sanırsam darmoshark biraz daha küçükmüş
Bağlantıdaki V2 X falansa M3 V2 benzer boyutta. M3S Max biraz küçük.

Sensör ve MCU farkı var, eğer görseldeki boyut uygunsa MAX alın.

g305 kullanıyorum pılı baya dayanıyor ayrıca agır dersenız bır sure sonra alısıyorsunuz bazıları cıft tıklama yukarı sapma oluyor dıyorlar ama bende daha olmadı bu senenın 20 hazıranında almıstım 3 gun once ılk pılını degıstırdım takıp unutuyorsunuz. bedwars felan oynayacaksanız tavsıye etmem bu arada.

Bağlantıdaki V2 X falansa M3 V2 benzer boyutta. M3S Max biraz küçük.

Sensör ve MCU farkı var, eğer görseldeki boyut uygunsa MAX alın.
Max daha üstün aradaki farka değer diyorsanız max modelini alabilirim. Bu mouse kendi uygulaması var mı macro vs yapılıyor mu

A9 Plus.

Geri