Kuryelik İçin Araba Önerisi 150 Bin TL Bütçe

Talha 72

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
150000
Arkadaşlar selam.
Yaklaşık 2 senedir moto kuryelik yapmaktayım. Yüzlerce kaza atlattım, artık araba ile yapmaya karar verdim. Yemeksepeti araba ile yapmamıza izin veriyor, bölgemde de trafik sadece akşam var. Günde ortalama 10 saat çalışacağım molaları saymazsak araba 3-4 saat aralıksız dur kalk yapacak illa masraf çıkartır, arabadan çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ortalama 100-150k bütçem var
Fiat uno
Lada samara
Skoda favorit
gibi öneriler aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Hocam o bütçeye alacağın araçlar kuryelik gibi mesafe ve dur kalk yapan işi kaldıramaz. Muhtemelen aldığının yarısını araç masrafına verir 1-2 aya bıkarsın

O paraya alacağın arabanın fiyatı kadar bir o kadarda masraf çıkar, sanayicilerle dost olursun bence hiç o toplara girme.

Peki hocam kuryelikte değilde normal hayatta bütçeyi 250-300bine çıkarsam bana masraf çıkarmayacak hangi araçları önerirsiniz

Peki hocam kuryelikte değilde normal hayatta bütçeyi 250-300bine çıkarsam bana masraf çıkarmayacak hangi araçları önerirsiniz
Volkswagen Bora'ya bakabilirsin onun haricinde 300'e varsa hyundai yumurta kasa bakabilirsin. Ama hangi araç olursa olsun kesin masraf çıkartmaz diye bir şey yok sonuçta bunlar yaşlı arabalar ve birazda şans meselesi ama genel olarak bu araçlar bu fiyatlar için kusursuz diyebilirim.

Hocam yumurta kasa accent genelde tipinden dolayı beğenilmez ama sağlam araçtır. Boyasına değişenine takılmadan temizinden bulabilirsen işini görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,135
Üyeler
203,336
Son üye
Elmamia
Geri