lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
Anladım hocam, benim demek istediğim de biraz bu aslında. Ben mesela 2020'de aldığım monitörün kutusunu hâlâ evde saklıyorum. Herhangi bir sorun olur, garantiye gönderirim veya taşımam gerekir diye düşünüyorum. Siz de ürünü sağlam şekilde paketleyip gönderdiğinizi söylüyorsunuz, o konuda bir şey demiyorum zaten. Sadece böyle durumlarda kutunun ve paketlemnin fotoğraflarının olması insanın elini güçlendiriyor. Ama artık olan olmuş hocam, yapılacak çok bir şey yok. Umarım bir şekilde çözülür.
Sorun da orda zaten ürünün kutusunu atmıştım, kendim cok saglam şekilde kargoladim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen hocam, garanti açısından kutunun bir önemi yok zaten. Benim demek istediğim kargolarken ürünü nasıl paketlediğini ve göndermeden önceki halini gösteren fotoğrafların olmasıydı. Bir sıkıntı çıktığında insanın elinde kanıt oluyor en azından. Buradaki asıl sıkıntı da o sanırım, yoksa kutu yok diye garanti dışı kalacak gibi bir şey demiyorum zaten.kutuyla garantinin alakası yok kutu olmasa da yada farklı kutuyla sağlam göndersende garanti kapsamında kalır garanti de olan şey ürün. tek sıkıntı kargolarken paketlerken ve tam ekran görüntülerin.
bu arada servis mailde veya mesajda dolar istediyse bile suçlu oluyor. resmi olarak türk lirası olarak ücret istemeliydi.
ücreti reddetin. paketi açarken ki kamera görüntülerini isteyin. eğer vermezlerse thy başvurabilirsinValla o kadar sağlam paketledim ki firlatip atsalar dahi zarar görmeyeceğine eminim, benim düşüncem itopyanin kontrol sonrasinda rma ya gönderdiği senaryoda zarar gördü