1 Yıl Boyunca Okula Gidilmezse Ne Olur?

Hiçbirşey olmaz hiç zor falanda değil açığa geçmek odeme meb paranı yatıyosun ondan sonrada seneye sana en yakın halk eğitim kimlik vesikalık 2 dkda hallediyolar yok para cezası yok sosyal hizmetler yok sonrada paşa paşa gönderirler falan takılma boş yorumlara için rahat olsun bi taneside yazmış okuma niyetin yoksada en arkada döşek ser yat tamamen dalga geçer gibi ulan hiç gitmesin okadar umursamaz uyu uyuda nereye kadar öylede sınıfta kalır zaten açığa geçmek istiyorsa bu sene gitmesin kalsın seneye gitsin işte ne bu kadar yalan dolanla kandırmaya çalışıyosunuz size giren çıkan ne arkadaşlar

Merhaba ben bu sene 11. sınıfa geçtim fakat okula gitmek istemiyorum ve kararım net. Açığa da geçemiyorum. Ben de 1 sene gitmeyip sonraki sene açığa geçeceğim. Aklıma takılan şey okula gitmesem ceza falan var mı? İnternete öyle yazıyor. Okula dilekçe falan mı vermesi gerekiyor velimim haberimiz var diye? Yardımcı olursanız sevinirim.
Devamsızlıktan kalırsın

Merhaba ben bu sene 11. sınıfa geçtim fakat okula gitmek istemiyorum ve kararım net. Açığa da geçemiyorum. Ben de 1 sene gitmeyip sonraki sene açığa geçeceğim. Aklıma takılan şey okula gitmesem ceza falan var mı? İnternete öyle yazıyor. Okula dilekçe falan mı vermesi gerekiyor velimim haberimiz var diye? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ailen yasal olarak seni okula göndermekle yükümlü, gitmezsen onlara ceza gelebilir göndermediği için. Herhangi bir dilekçe de bunu yasal kılmaz (geçerli mazeretler hariç)

Ek olarak konuda açığa geçmekten falan çok bahsedilmiş de ona öyle sınıfta kalarak direkt geçemezsin uyarayım.

Sana tavsiyem böyle gereksiz işlere girme ya 2 sene daha sabret okulunu bitir ya da benim okulla işim yok meslek öğrenme derdindeyim dersen meseme geç.

Açığa keyfi geçemiyon

sallamışlar hiç bir şey olmaz ama ailen müdür yardımcısıyla falan konuşsun yoksa soruşturma açabilirler eğer ilgili kişilerse

Geri