🔥İndirim 5.791 TL - Aoc 24g4zr 23,8" 260hz(Oc) 0.3ms Gsync Fast Ips Pivot Gaming Monitör

pahalı ya. FHD monitörün ederi max 5.5 max. o da Çok bi marka değeri varsa.
Bunun 4.5 dan satılması lazım.

Bir de dikkatimi çeken bir durum var, ürün başlığına OC li değeri yazılmaya başlandı. Kardeşim testlerde bakıyorum, monitörü OC versiyona aldığın zaman ghosting olan veya görüntü kalitesi düşen monitörler var. Bu da yeni adet oldu. oraya '' 240 hz (260hz OC) şeklinde yazacaksın.

Geçen hafta KTC aldım mesela, testlerinde 210 HZ ye çekince görüntü ve tepki sürelerinde sıkıntılar oluyordu. He ben zaten incelemesini izledğimden 200 varsayıp aldım da. Bunlar hem 260 yazıp sanki ultra bişeymiş gibi 6k fiyat çekiyorlar. bildiğin 240 hz monitör işte.

Ne kadar senden aşağı da olsa, KTC gibi J. DONKEY gibi markalar 4k ya 240 hz satıyorsa sen 5.8K ya bize monitör çekemezsin. Rog serisi tarzında bir adı olsa yine anlayacağım. Bence pahalı. BENCE.
O tarz 3. taraf yerlere panel ürettiren markalar ile aoc'u bir tutmak doğru değil dostum , çoğu çinde kalitesiz fabrikalara ürettiriyor. Onlardan alacağın 2k 4k panelli monitörler seni zaten memnun etmez fakat fhd monitörede 6-7k vermek pek mantıklı değil aynısını ben 4.5k'ya almıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı 9K görünüyor ya düşer mi yine ? oyun için ideal mi?
Ben alırken satıcı hepsiburada yazıyordu ama şimdi ellerinde stok bitmiş muhtemelen satıcı farklı gözüküyor , incehesap yada hb stok getirirse düşer fiyatı.

O tarz 3. taraf yerlere panel ürettiren markalar ile aoc'u bir tutmak doğru değil dostum , çoğu çinde kalitesiz fabrikalara ürettiriyor. Onlardan alacağın 2k 4k panelli monitörler seni zaten memnun etmez fakat fhd monitörede 6-7k vermek pek mantıklı değil aynısını ben 4.5k'ya almıştım.

Ben alırken satıcı hepsiburada yazıyordu ama şimdi ellerinde stok bitmiş muhtemelen satıcı farklı gözüküyor , incehesap yada hb stok getirirse düşer fiyatı.
hocam PChocası monitörün içini söküp paneline baktı. ben de incelemeye binaen aldım.

şöyle bi bilgi arkadaşımda aynı markanın 310 hz modeli var 300 den oc ve 310 a çekince kalite düşüyor ghosting oluyor 300de çalıştırınca sıfır sorun bu ürünü gamegecesinde 3999a verdiler bikaç gün sonra forumda gezinirken linklediğiniz modelden aynı şikayette bulunan vardı 200 den 260a bu modelde 200de sorun yok oc ile kullanınca aynı sorun yaşanıyormuş iade etmişti sanırım

şöyle bi bilgi arkadaşımda aynı markanın 310 hz modeli var 300 den oc ve 310 a çekince kalite düşüyor ghosting oluyor 300de çalıştırınca sıfır sorun bu ürünü gamegecesinde 3999a verdiler bikaç gün sonra forumda gezinirken linklediğiniz modelden aynı şikayette bulunan vardı 200 den 260a bu modelde 200de sorun yok oc ile kullanınca aynı sorun yaşanıyormuş iade etmişti sanırım
Boş bir iade sebebi , ürün zaten f/p , kusura bakmayında buradaki hiç kimse 10-20 hz'ın farkını anlayamaz zaten. Ayrıca bir çok markada bu sorun kronik olarak mevcut yani oc yaptıktan sonra ghosting oluşabiliyor.

hocam PChocası monitörün içini söküp paneline baktı. ben de incelemeye binaen aldım.
Videoyu atar mısınız?

Boş bir iade sebebi , ürün zaten f/p , kusura bakmayında buradaki hiç kimse 10-20 hz'ın farkını anlayamaz zaten. Ayrıca bir çok markada bu sorun kronik olarak mevcut yani oc yaptıktan sonra ghosting oluşabiliyor.

Videoyu atar mısınız?

Videoyu atar mısınız?
tartışılır 260 diye aldığınız monitörü 200de kullanabiliyorsunuz fark 10 hz değil bende öyle görsem bende ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,452
Üyeler
203,454
Son üye
ardass.05
Geri