3 Harfli Marketlerde Makarnalarda Gariplik Varmı ?

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
arada bir basıma geliyor sebebi nedir merak ettim filiz olsun 3 harflilerin kendi makarnaları olsun artık bu durumla fazla karsılasmaya basladım

makarna sanki pismiyor fakat pismemesine ragmen yumsuyor gibi garip bi durum var pişse bile sanki hala sert ama agızda hemen eriyiveriyor tencerede birbirine yapısıveriyor basında bekleyip karıstıremama ragmen bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir tarihlerindede bire sorun yok cubuk makarnada oluyor genelde fazlamı acaba sıcakta beklemis anlayamadım

arada bir basıma geliyor sebebi nedir merak ettim filiz olsun 3 harflilerin kendi makarnaları olsun artık bu durumla fazla karsılasmaya basladım

makarna sanki pismiyor fakat pismemesine ragmen yumsuyor gibi garip bi durum var pişse bile sanki hala sert ama agızda hemen eriyiveriyor tencerede birbirine yapısıveriyor basında bekleyip karıstıremama ragmen bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir tarihlerindede bire sorun yok cubuk makarnada oluyor genelde fazlamı acaba sıcakta beklemis anlayamadım
Al Dante falan diyorlar ona
Farklı marketlerden almayı dene bir de ağzını açıkta bırakıyorsan olabilir

Son düzenleme:
Al Dante falan diyorlar ona
Farklı marketlerden almayı dene bir de ağzını açıkta bırakıyorsan olabilir
oyleli degil hocam makarnada direkt bi gariplik var hamurumsu bi kivam dusun ama dise dokunur bi sertligide var ve dısı baya bi yapıs yapıs camur gibi bu direk baska birsey yenmeyecek gibi nerdeyse sos olmasa cope dokerim o derece berbat

Aynen birbirine de yapışıyor garip

Makarnalardan sadece çiçekli olanları severim çorba için. Gerisini almam.
Aha şundan.

10801765580850.jpg

fazla pisse eridi diycem ama direkt suya attıgında makarnada bi gariplik anlasılıyor daha pismeden fazla yumusuyor
Farklı marketlerden al bazen düzgün saklamıyorlar
Ben vaktim varsa evde yaparım dünyanın en kolay yemeği falan un yumurta bu kadar içinde yumurta olduğundan hazır aldığın da daha besleyici olur arada dene yumuşak ve taze oluyor çokça yapıp saklayabilirsin
Ankara Pastavilla Arbella Mutlu bunları da dene Barillalar da 42 şuan

Farklı marketlerden al bazen düzgün saklamıyorlar
Ben vaktim varsa evde yaparım dünyanın en kolay yemeği falan un yumurta bu kadar içinde yumurta olduğundan hazır aldığın da daha besleyici olur arada dene yumuşak ve taze oluyor çokça yapıp saklayabilirsin
Ankara Pastavilla Arbella Mutlu bunları da dene Barillalar da 42 şuan
inceltme isini nasıl yapıyorsun hocam

Makarnalardan sadece çiçekli olanları severim çorba için. Gerisini almam.
Aha şundan.

10801765580850.jpg
Kral bir an korktum bunu makarna olarak yiyen birisin diye.
En iyisi çubuk ve boncuk makarna bence.

Geri