Yeni Alınan Televizyonda Toz ve Ölü Piksel

saliiht

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkese iyi forumlar.

Bugün kurulumunu yaptırdığım iFFALCON 55U95A televizyonda testlerimi yaptım.

Blooming, ghosting sorunu ışık sızması yok. Siyahlar kusursuz. Tek sorun 1 adet yeşil renk ölü piksel/subpiksel ve 1 adet toz kalıntısı var.

İkisi de televizyonun dibine girmeden anlaşılmıyor. İzleme mesafesinde görünmüyorlar.

Sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Ekler

• 1000039031.webp
    1000039031.webp
    120.6 KB · Hit: 20
  • 1000039030.webp
    1000039030.webp
    66.3 KB · Hit: 18
Tcl ve İffalcon 1 ölü piksele Tv ye değişim veriyorlar.
Samsung Lg gibi degil yani...
Servis açtırin değişim isteyebilirsiniz, 1 ölü piksel sizin şanssızlığınız olmuş hocam

Daha önce kullanıp da sıfır ölü piksel ve ışık sızması olmayan var mı acaba. Değiştirip farklı sorunlu panel gelir mi diye de tereddüt ediyorum açıkcası
Tcl ve İffalcon 1 ölü piksele Tv ye değişim veriyorlar.
Samsung Lg gibi degil yani...
Servis açtırin değişim isteyebilirsiniz, 1 ölü piksel sizin şanssızlığınız olmuş hocam

gençler pikselin 1 tanesi 2 tanesi olmaz, kusurlu ürün direkt iade

hemen iade . 1-2 tane dıye kusurlu mal almak zorunde degılsınız. paranızın karsılıgını alın . hayırlı olsun

Daha önce kullanıp da sıfır ölü piksel ve ışık sızması olmayan var mı acaba. Değiştirip farklı sorunlu panel gelir mi diye de tereddüt ediyorum açıkcası
1 ölü piksele değiştirenler oldu, duyuyoruz okuyoruz hocam. Tekrar gelecek olanda da olabilir de olmayabilir de biraz şansınıza yani.

Müşteri hizmetlerinden değişim talebi açabileceğim söylendi. 14 günlük iade hakkım da var. Hangisini kullanmak mantıklı

Geri