🔥İndirim (Paraf) Ryzen 5 7500f, RX 9070 XT, 6.400 MHZ, Sistem 70.791 TL + 6 Taksit!

Bu piyasa beni bile buna sürükledi ve böyle bir nimet varken neden paylaşmayalım? 2 tane daha atacağım böyle.

Bu 3 kampanyaya katılarak toplamda 8.300 TL Parafpara kazanabilirsiniz. Bu sayede sistem 70.791 TL'ye denk geliyor.

Özelleştirmeler:

Sistemin parça kalitesi gayet iyi seviyede. İlgilisi için hepsini tek tek yazalım:
Anakart gayet yeterli bir model, RAM Hynix A-Die çipe sahip 6.400 MHz mis gibi RAM, SSD B seviyesi sık gördüğümüz ve bildiğimiz bir model, soğutucu 6 bakır borulu ve PSU C- seviyesi PSU. BitFenix Bpab-N'de olduğu gibi tüm kapasitörler ChengX ve oda C- seviyesi idi. Giriş seviyesi ancak sistem için gayet yeterli.
32 GB RAM özelleştirmesinin olması gereken fiyatla sunulması gayet güzel. O şekildede alınabilir bütçeniz daha yüksekse.

Bu cashbacklerden yararlanamayan, düz fiyatıyla alınır mı diye soracak olan arkadaşlar almasın. Onlar bunu tercih etsin kesinlikle:
RX 9070 32 GB RAM Kaliteli Parçalar
İnanılmaz alamıyorum aldıgım takdire 72 bin tl geliyor gerçekden muazzam

Ben konu açamıyorum arkadaş sağolsun açtı yeni üye olduğum için bu sadece bir oem paket için geçerli değil ve aldığınız ürünleri elinize ulaştıktan sonra vatan bilgisayar a gidip iade edip puanınızla beraber daha güzellerini alabilir daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
Hocam ben bunu 6 taksit alıp. İade edip. İade ederken de parayı kredi kartına değilde hediye çeki gibi verseler. Sonrada ben bununla beraber telefon alabilirmiyim ?

ben sistemi önce 9070 xt swiftle kurmuştum 3 gündür takip ediyordum bu paketleri. sonra qıicksilver'ın 5k daha ucuz olduğunu gördüm. sisteme onu ekledim. istediğim modifikasyonlar vardı. onları da vatana gidip orada sistemi toplayan elemanla konuşup değiştirdim. istediğim ram'i oem paket sistemine eklediler hatta. sadece kasayı komple kaldırıp güç kaynağı ve kasayı ayrı ayrı alayım dedim ona olmaz dedi.

ben sistemi önce 9070 xt swiftle kurmuştum 3 gündür takip ediyordum bu paketleri. sonra qıicksilver'ın 5k daha ucuz olduğunu gördüm. sisteme onu ekledim. istediğim modifikasyonlar vardı. onları da vatana gidip orada sistemi toplayan elemanla konuşup değiştirdim. istediğim ram'i oem paket sistemine eklediler hatta. sadece kasayı komple kaldırıp güç kaynağı ve kasayı ayrı ayrı alayım dedim ona olmaz dedi.
Nasıl olmaz diyor ben kasayı iade edip istediğim güç kaynağını aldım

Mağazadan gidip alabiliyor muyuz bide modifiye edebiliyozmu 7800x3d istiyorum bide kasa daha iyisi varsa

Nasıl olmaz diyor ben kasayı iade edip istediğim güç kaynağını aldım
valla ram değişikliğini bile merkeze sordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağazadan gidip alabiliyor muyuz bide modifiye edebiliyozmu 7800x3d istiyorum bide kasa daha iyisi varsa
mağazaya gidip siparişi oradan verdiğinizde sistemi toplayan arkadaşlar yardımcı oluyor.

Vatan mağazasına gidip topladığınız sistemleri fikir olsun diye paylaşır mısınız. Ben de toplamak istiyorum siteden bazı şeyleri değiştiremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri