🔥İndirim 5.299₺ Gamesir G7 Pro Wired Controller For Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad For PC&Android

Strobist

80+
Reaksiyon skoru
34

bu galiba.

Hocam başlıktaki wired biraz eksik olmuş🙂. Wired for Xbox, Wireless for Pc. Bunun bazı modelleri Xbox'ta da kablosuz çalışıyor diye biliyorum. Eğer Xbox önemliyse onlara da bakılabilir ( Mesela Wuchang sürümü).

alınabilecek en iyi controller bu mu
En iyisi değil ama en iyilerinden biri bu fiyata alınır kesinlikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam başlıktaki wired biraz eksik olmuş🙂. Wired for Xbox, Wireless for Pc. Bunun bazı modelleri Xbox'ta da kablosuz çalışıyor diye biliyorum. Eğer Xbox önemliyse onlara da bakılabilir ( Mesela Wuchang sürümü).
Haklı bir eleştri insanlar başlığı görüp kaçabilir

önerdi,ğiniz şekilde güncelledim tşkler

buna wuchang biosu atınca kablosuz çalışıyor bu da

Normal xbox kolundan daha mı iyi bu?

Arkadaşlar satıcının nasıl? Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Geçenlerde işlemci satmışlar kutudan fare çıkmış. Sitenin takipçisiydim ama sırf sizlere danışmak için hesap oluşturdum :) Şimdiden teşekkürler.

xbox wired yani kablolu bunu bilsin alacak arkadaşlar

bu galiba.
adaptive trigger falan var diye bu kadar pahalı ama desteklenen oyun sayısı az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xbox wired yani kablolu bunu bilsin alacak arkadaşlar
pc ve android için KABLOSUZ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler