arkadaşlar hangisi alınır arasında kaldım kullananlar deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim.
![]()
Nothing - Phone 3a 8 Ram 128 GB Beyaz Akıllı Cep Telefonu - Beyaz
Nothing markalı Beyaz renk Teknoloji Phone 3a 8 Ram 128 GB Beyaz Akıllı Cep Telefonu ürününü detaylı incelemek ve online satın almak için hemen Beymen.com'a tıklayın! 2084336www.beymen.com
indirim bitmeden direkt bu. ikisinden de güçlü bir telefon hem kamera hem yazılım hem işlemci.
o zaman galaxy a37. her ne kadar redmi note 15 pro 5g iyi görünse de hiç güvenmem redmiye hiç de sevmem xiaomiyi.bu ikisi dışında başka model düşünmüyorum ama. önerin için sağol yinede
ben aslında ekranı kağıt üstünde güzel olduğu için aldım geldi kurdum falan ama insta ya giriyorum sanki kasılıyor zorla açıyor gibi beğenmedim.o zaman galaxy a37. her ne kadar redmi note 15 pro 5g iyi görünse de hiç güvenmem redmiye hiç de sevmem xiaomiyi.
sevmemekte haklıymışım.ben aslında ekranı kağıt üstünde güzel olduğu için aldım geldi kurdum falan ama insta ya giriyorum sanki kasılıyor zorla açıyor gibi beğenmedim.
iade edip en azından a37 alıcam eğer alabilirsem de a57
valla bende iphone kullanıyorum samsung yine xiaomi den kat kat iyidir de yaptım yine bir hata samsungdan devam.sevmemekte haklıymışım.
almak zorundalar eğer 14 gün içerisindeyseniz ve online aldıysanız. ama fiziksel alımlarda sanırım iade yok.valla bende iphone kullanıyorum samsung yine xiaomi den kat kat iyidir de yaptım yine bir hata samsungdan devam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iade yi sorunsuz alıyorlar değilmi hiç telefon iade etmedim çünkü şuana kadar
a57 8/256 30k > poco m8 pro 5g 12/512 > a37 8/256 23karkadaşlar hangisi alınır arasında kaldım kullananlar deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim.
kafamda a37-a57- 15 pro 5g var
iade edersin bu hafta da paran karta geri yatar hocamkutuyu açmış olmam iade için sorun oluşturmuyor değil mi talep oluşturdum yarın gelip alacaklar ama sonraki süreci kestiremiyorum?