16 Yaş İçin Başlangıç Motoru Önerisi

LineX

80+
Reaksiyon skoru
52
Merhaba, ocak ayında 16 yaşına gireceğim motor almayı düşünüyorum. 3-4 ay çalışarak 110-120 bin TL gibi bi para kazanacağım. Bana başlangıç için uygun 125 cc bir motor önerir misiniz?

Merhaba, ocak ayında 16 yaşına gireceğim motor almayı düşünüyorum. 3-4 ay çalışarak 110-120 bin TL gibi bi para kazanacağım. Bana başlangıç için uygun 125 cc bir motor önerir misiniz?
yılbaşından önce alabilirsen eğer senin için çok daha iyi olur en azından babanın falan üzerine alıp sonradan kendi üstüne alırsın yaş dolunca. Çünkü yılbaşından sonra ciddi zam gelir. Aralık ortası gibi 9 12 taksit ve uygun fiyatla veriyolar genelde.
Motor olarak tvs raider 125 öneririm başlangıç için çok ideal sadece kronikleri var ekranla alakalı vs. araştırıp bakabilirsin. Genel olarak iyi bir motor ama drift l den daha iyi

Çin motor alacağına Tayvan motor olarak bunu almanı tavsiye ederim çift abs .

SYM ADX 125

Nasıl bir motor arayışın var scooter naked racing falan

Drift l al düş kır sök tak değişirsin sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 16 yaşındayken aynı şekil araştırıyordum en son scooter aldık 125lik öyle denk geldi herkes drifte sallıyordu hiç sıcak bakmıyordum o yüzden ama sana demiyorum ki çok sağlam motor ,parçası trendyolda bile var al bin paşa paşa kroniği çıkıyor elbet ama çözülmeyecek bir şey çıkmıyor en fazla 15 bin yapıp satarsın.

Son düzenleme:
Drift l al düş kır sök tak değişirsin sonra

Ben 16 yaşındayken aynı şekil araştırıyordum en son scooter aldık 125lik öyle denk geldi herkes drifte sallıyordu hiç sıcak bakmıyordum o yüzden ama sana demiyorum ki çok sağlam motor ,parçası trendyolda bile var al bin paşa paşa kroniği çıkıyor elbet ama çözülmeyecek bir şey çıkmıyor en fazla 15 bin yapıp satarsın.
kroniği nedir

En iyisi drift l 125 al, kronikleri var ama sökerek takarak alışabileceğin bir motor kaza yapsanda üzülmezsin 40 50 bin en ucuz ve gösterişli 125 cc

Kanka kesin kroniği diyebileceğimiz pek bir şey yok ama vites göstergeleri yanlış gösteriyordu bazen mesela , gibi gibi bir şeyler çıkabilir illa ama bu her markada oluyor kesinlikle sadece bu çinli markalarda daha olası.

Motorla biraz uğraşırsan tipini toplarsın benim arkadaş 0 aldı 10 binde diğer arkadaşımıza sattı oda 5 bin bindi 15bin de verdik yabancıya. 2.sahibinin motora yapmadığı kalmadı kafaya aldı vurdu kırdı yine çok büyük bir masraf yapmadan yürüyor motor parçaları ucuz.

Bence 125 de kaliteli bir şey almaya gerek yok sende sıkılacaksın çünkü , al bunu biraz takıl değişirsin dediğim gibi.

Geri