Yardım İşlemci Soğutucu Önerisi

MXTB53

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
5000
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
İmzadaki sistemi kullanıyorum, beyaz sistem için soğutucu bakıyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz daha iyi bir alternatif olabilir veya şu bütçeye çıkıp şöyle bir şey alabilirsin diyeceğiniz önerileriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Benim gözüme bu 2 soğutucu takıldı bu bütçede.

Hava soğutma yeterli olsa da bu sefer o kadar para verdiğin görüntüsü için aldığın sistemi kapatacak. Attığın sıvıyı alabilirsin.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
İmzadaki sistemi kullanıyorum, beyaz sistem için soğutucu bakıyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz daha iyi bir alternatif olabilir veya şu bütçeye çıkıp şöyle bir şey alabilirsin diyeceğiniz önerileriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Benim gözüme bu 2 soğutucu takıldı bu bütçede.
sıvı sogutma guzel ama asus prımede olabılır lc360.

Bunun beyazını öneririm https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,861774942.html

Hava soğutmadan devam

Geri