❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Alanlar güle güle kullansın kötüleyenler alamayanlar fark ettiyseniz kuduruyorlar :D
ya ben alamadım ekrana geldim satın almaya bir anda sepet 70 bin oldu kendi kendine ekleme yapmış tam sildim her şeyi sonra fiywt yükselmis kısmet degilmis.

GO27Q24A geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

18 altı herhangi bir fiyat olursa alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dün lg 27gx704a-b aldım üzülmem inş bunu kaçırıyorum diye :D

kanki zararda değilsin canını sıkma. gigabyte'ın monitörüne 16 bin yazdılar ama dolar bazında çok ufak da olsa güzel bir indirim yaptılar, go27q24a modeli değil de g modeli ABD'de 350 dolar incehesapta satılan dolar bazında 328 dolar, kabaca 1000tl indirimli diyebiliriz evet qd-oled ama w-oled ile farkı o kadar da önemli mi bilmem yani denk sayılır. senin aldığın lg monitör ise 400 dolar ABD'de sen de %15 indirimle 427 dolara aldın, 27 dolarlık farkı vergi gibi düşün, temelde 50 dolar daha pahalı bir ürünü vergili aldın diğer taraf da 50 dolar daha ucuz ürünü vergi indirimiyle aldı gibi. ihtiyacı olan için ikisi de güzel alışveriş, alanlara hayırlı olsun..

miniled iyi değil mi ?
sanıldığı kadar sorunsuz değil diyelim bende miniled tv var oled yanığı olur diye almadım paranın alabileceği en iyi miniled televizyondu aldığım zaman 3. senede ortada bir bölgenin ışıklandırması gitti o bölge biraz soluk koyu duruyor şuan benle aynı zamanda oled alan akrabam ne korumasını bilir ne birşeyini hala sorunsuz kullanıyor ben her ekranı açtığımda ortada o alanı görüyorum.

black friday de daha üst düzey oled monitörlerde iyi indirim bekliyorum. Özellikle MSI ürünlerinde ciddi indirimler olacağı söyleniyor. Kesin bilgi. Alanlara hayırlı olsun bu arada. Giriş seviyesi için güzel bir monitör sayılır.

Bu monitöre giriş segment diyen elemanlar tüplü televizyon kullanmıyorsa bir bk bilmiyorum

triangle rgb kullandığı için 27 qhd de yazılar okunmuyor.

qd-oled olup dark armor kullanmadığı için renkler mor.

qd-oled olup dark armor kullanmadığı için temizlerken bile çiziliyor.

Ederi bu.

Geri